• 28487
    "en önemli konuşmayı yaptı real madrid başkanı, dedi ki 'bizim müzemizde bir tek bu kupa * yok' dedi. 'ben' dedi '65 milyon dolar para harcadım bu takıma cebimden'. 'bir tek şey istiyorum futbolcularımdan lütfen' dedi 'bana bu kupayı bugün hediye edin'.
    bizim faruk başkan vardı, başkanımız faruk süren'di. faruk'a dedim ki 'faruk biz yandık. ben zannediyordum ki adamlar belki bizi ciddiye almaz, arada biz bunları tepeleriz ama bu kadar ciddiye aldıklarına göre biz yandık, allah yardımcımız olsun'"

    mehmet cansun - unutulmaz maçlar belgeseli
    (bkz: 25 ağustos 2000 galatasaray real madrid maçı)

    "başkana bi baktım, başkan çöktü. * başkan çöktü. biz o zaman işte prensin locasında oturuyoruz işte prens ortada, real madrid başkanı orada ben burada. başkan çöktü. o gölü inanamadı o golü. yani inanın zaten fatih ortaladı, ortayla şut karışımı bişey yaptı, jardel de ayağını koydu ve gol oldu inanamadı kimse inanamadı. kimse inanamadı. zaten hani böyle bir tereddüt saniyesi vardırya şöyle bi 'acaba gol mü oldu' falan 'hakikaten mi gol oldu' falan. jardel formayı çıkarıp koşmaya başladığı zaman millet zaten realize etti olayı."

    faruk süren - unutulmaz maçlar belgeseli
    (bkz: 25 ağustos 2000 galatasaray real madrid maçı)

    (bkz: tarihte bugün)

    yazarın notu: elitlik seviyesine gel ya. ulan galatasaray, o kadar büyüksün ki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın