resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3491
    görünen o ki adam istediği oyuncu grubu elinde olunca düzgün bir sistem çıkarıyor ortaya.

    ama bu 'ya o oyuncular kimde olsa iyi oynatır zaten yaa' muhabbeti biraz acımasız. ornegin bu kadro rikerink'in elinde olsa en garanti, en klasik yoldan 4-2-3-1 oynatır gecerdi. tolga'yı kesip yasin ya da sinan'ı koyarak.

    ama tudor garantiyi secmedi. kafasındaki ideali secti. herkes ilk maç tolga oynuyor diye kulagının arkasına kadar sövdü adamın. tolga 2 maçtır maşallah yani. herif 2 macta 2 gol attı, 3-4 net pozisyona daha girdi. yetmedi linnes'in defansif zaafiyetlerinin de hic ortaya cıkmamasını sagladı.

    tudor kafasında saglam bir oyun planı olan bir adam. gorunen o ki baslarda sıcıp sıvamasının sebebi kafasında birden fazla plan yok. o tek plana da uygun oyuncu olmayınca elinde, mala döndü adam.

    bir de oyunu okuması gereken maçlar olacak ki orda da biraz sıkıntı yasayacak bence. tecrubesizliginden kaynaklı biraz da.

    velhasıl adamın kafasındaki plan tek de olsa, o plan baya iyi cıktı ya. gerek oyuncu, gerek sistem tercihiyle, uzun süredir izlemedigimiz birşey izletti bize iki haftada.

    şu adama gelecek macta biraz tezahurtat yapsalar da yüzü gülse azcık. baya somurtuk halde son dönemde. etkilemis demek ki tepkiler herifi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın