resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 15283
    benim galatasaray efsanemdir. juventus macinda attigi gol, fenerbahce'li ayiya verdigi ayarlar, o stresli besiktas macinda 4. yildizi getiren golu atmasi, bunlarin yanisira karakterli ve sempatik bir adam olmasi; siradan ama uc puana muhtac oldugumuz maclarda uzaktan attigi jenerik goller; turkiye kupasindaki sik golleri ve turkiye'den giderken aglamamak icin kendini zor tutan ifadesi ve buna ragmen saygili bir sekilde boyle gerekiyormus demesi.

    sizin o saydiginiz efsanelerin bazilari tvlere cikip komisyon paylastigi dostunu takimin basina gecirmek icin her program galatasaray'a salladi. kimisi sozlesme fesih maddesinden kurusuna kadar aldi. helal olsun, ama sonra cikip " biz gercek gaasarayliyik adimiz simit olsa farkli olurdu. yabancilar yeaa" derler kim bilecek.

    son iki seneyi sneijder'e yikanlar yuzunden sozlukten sogudum. sneijder bir futbolcudan cok daha fazlasiydi. avrupali soguklugu yerine sempatik tavirlari, esine ve ailesine sadakati, ve istenmedigini anladiginda zorluk cikarmamasi vs.gerci cikar simdi biri "ibiza yeaa" der. kewell'a da sallayanlar olmustu kupa kazanamadi diye. kewell ve sneijder unutulmazlarin icine girmistir benim gozumde. ikiside her zaman guzel bir ani olacaktir. acin youtube videolarini izleyin ozlem giderin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın