• 913
    kimse kusura bakmasın ama toplam 22 entrysi ile sözlüğe çokca emeği olan bir yazara gelip bok atan yazarı anlayamıyorum ben.

    evet yazdıkları kurallara uygun. ama ben eleştiri hakkının bu şekilde saygısızca kullanılmasını yazar olarak tasvip etmiyorum.

    işin ironik kısmı sözlüğe önemli katkı yapan bir yazarı böyle eleştirdikten sonra aldığı eleştirilere, eleştiri hakkına saygı gösterilmiyor diye tepki gösterilmesi. sen eleştiri hakkını insanlara saçma ve saygısız gelecek şekilde kullanırsan onlar da eleştiri haklarını kullanırlar. beğenmiyorsan okuma da derler daha yaratıcı da olurlar. bence bu noktada bencil olmamak, aynı hakkın başkalarınca da kullanılabileceğini kabul edip sindirmek, uzun zamandır bu platformda yazan insanlara tekrar ediyorum 22 entry ile sözlük kullanmanın adabını öğretmeye çalışmamak sözlük adabına ve amacına daha uygundur.

    subjektif fikrim haksız yere eleştirilen, sözlüğe tonla bilgi kirliliği içerisinde itibar edilebilecekler hakkında tüyolar veren, kimi zaman da bazı şeylerden ilk önce haberdar olmamızı sağlayan yazardır. kendisine teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın