resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 8778
    fatih terim'in galatasaray ile projeleri devam ederken, çok sevdiği tüpçünün koynuna girmek uğruna satıp gittiği kulübün başkanıydı. ancak terim'in medya gücü sağolsun kendini kovdurmuş gibi göstermesini bildi ve kötü adam ünal aysal oldu. adam defalarca bunu açıkladığı halde hala "terim'i kovdu" goygoyu yapanlar var ya... hah onlar için ilahi adalettir dursun özbek yönetimi. yine görmezden gerekecek bunlar ama şunu şuraya bırakayım ben yine de.

    --- alıntı ---

    "fatih hoca bizde kalmak istediğini ama 4 maçlık bizden izin istedi. biz de tff'ye sadece 4 maçlık, hiçbir bedel istemeden çalışabileceklerini söyledik. sayın demirören bana, "ama biz böyle konuşmamıştık. ben bir daha düşüneyim" dedi. ben de konuyu kapatıp tatile çıktım. gider gitmez televizyonu açtım. karşımda imza törenini, önlerinde kontratlar, takım elbiseler... bu manzarayla karşılaştım. bu olayları en son duymak beni üzdü galatasaray başkanı olarak. lütfi arıboğan bir gün evel florya'ya gitti. fatih hocaya gelin konuşalım dedik. o an müsait olmadığını ama asistanıyla konuşabileceğimizi söyledi. ben de yönetim kuruluna bunu aynen ilettim. çıkan karar malumunuzdur."

    http://www.cumhuriyet.com.tr/...erim_gercekleri.html

    --- alıntı ---

    sen galatasaray kulübü başkanının izni olmadan milli takımla sözleşme imzala, sonrasında galatasaray başkanının görüşme taleplerini reddet. "isterseniz asistanımla görüşün" de. sonra da "kovuldum"... peki. yedik onu biz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın