resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 14069
    türkiye'deki en kariyerli ve mevcut en iyi futbolcudur. son iki sezondaki başarısızlığın baş aktörüymüş gibi davranmak yerine kendisi fenerbahçe'de veya beşiktaş'ta oynasaydı ne olurdu onu tahmin edin.

    sen gel arkasına 1 tane bile adam gibi orta saha koydurma. defansın hepsi yarımlık adamlarla dolu olsun. sonra da tek başına şampiyon yapacaktı bizi, büyük maçlarda oynayamıyor ehehe de. o zaman podolski nerdeydi büyük maçlarda. bruma beşiktaş'a attığı gol dışında nerdeydi? muslera bu seneki derbilerde çok mu özel oynadı? anlayın ki sorun bu futbolcularda değil, sorun başka yerde. büyük maçlarda oynayamıyorsa daha önceki kariyerinde de oynayamazdı, sadece son 2 seneye özel değil.

    fener'de oynasaydı ne olurdu? advocaat'a göre şampiyon olurlardı. zaten 10 numaraları yoktu. defans taş, orta saha taş, lens, van persie ve sneijder de voltranı oluştururdu artık. üstelik basın sayesinde bir hero bir alex olurdu.
    beşiktaş'da oynasaydı ne olurdu? 40 bin taraftara oynardı. şenol güneş gibi yıldızlarından maksimum verim alan bir hocayla çalışırdı. zaten şampiyon oldular, daha da iyi olurlardı. üstelik federasyon sayesinde hakem torpillisi olurdu.

    bruma ve poldi gitmiş. ikisi de kayıp değildi kimse diyemez. yerlerine aldığımız adamlar da garanti tutacak diye kimse garanti veremez. o halde sneijder'i göndertip daha da risk almak yerine sneijder'li bir şekilde daha güçlü olmanın yollarını bulmalıyız. bunu başarabiliriz, çünkü geçmiş yıllara nazaran daha iyi bir transfer dönemi geçiriyoruz. ama sneijder'i göndermek bütün organlarımızı tedavi ederken beynimize kurşun sıkmak olur. bunun da farkında olalım lütfen. fener 33'lük valbuena'yla ihya olacaksa, yine 33'lük bir pepe beşiktaş'ta heyecan yaratıyorsa bu 33'lük sneijder de bu sene ligin anasını ağlatır arkadaş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın