• 1
    pek tabi galatasaray spor kulübü üyelerinden oluşan ve galatasaray'a yön veren topluluk. 8000 civarı üyemiz var diyorlar, güzel. lakin seçimlerde bunun yarısı gelse bayram ediyor millet. mali kurullara zaten dörtte bir bile gelmiyor.

    neyse, diyeceğim odur ki mayıs 2018'de yapılacak seçimde kalıplarını göreceğiz. dursun arazi satışlarını yetiştiremezse bir daha aday olacaktır. ki yetişmesi pek mümkün durmuyor. bakalım dursun ve yönetimin yaptığı onca rezalete rağmen görevi yine de bu sürüye verecekler mi? verirlerse bu kulübün satılması vacip olur artık. başka birine görev verecekler olurlarsa da takipçisi olacağız tabi. bi dursun gider diğer dursun gelir mantığıyla hareket ederlerse benim o yüksek galatasaray elitizmine olan inancım yok olur.

    bizim gurur kaynağımız olan liseden "fikri hür vicdanı hür" adamlar çıkıyor genelde. bununla övünürüz. dediğim gibi bu zihniyet devam edecekse geçiniz galatasaray lisesiymiş, kültürmüş, fikirmiş, vicdanmış falan. bekliyorum ben. o dursun gidecek, zihniyetiyle beraber.
App Store'dan indirin Google Play'den alın