• 380
    öyle twitter'i filan kapatmak degil evdeki interneti bile sökmesi gereken yazar.

    sebebini de söyliyim;

    1)insan kendi taraftarina ilk anlasmazlikta "... sakin gencler" filan diye laf sokamaz, eger düzen seni biraz palazlandirip kendi taraftarina laf sokturuyorsa o düzenin a.k.

    2)sneijder elestirisi elestiri filan degil eger öyle olsa sinan yanlislikla kacirsa demez, cunku bu laf sneijder konusunda hakli cikmak icin gercegi egip bukmek demektir, sirf hakli cikmak icin(üstelik kendi taraftarina karsi) bu yöntemlere basvuracaksan ya ben galatasarayliyim deme ya da benim karakterim bu, ben hakli cikmak icin bu tip seyleri yapabilecek biriyim de.

    3)bu kisim dalga gecer gibi gencler dedigin bi abinden ne kadar ciddiye alirsin bilmem;

    elmander'i, melo'yu, drogba'yi kisaca ise yarayan herkesi elimizden almadilar mi guzel kardesim, kulup baskanimiz kim bilmiyor musun, riva florya gitmedi mi, kicimizdaki dona kadar almadilar mi, basaridan baska secenegimiz var mi,bunlar olurken sen o sirada tribunde degilmiydin, farki görmedin mi, simdi elimizde 2 tane adam var, dalga gecer gibi kalan 25 kisiyi elestirmek yerine sirf bu ikilden birini zorlama bi sekilde elestiriyosun, ayip degil mi?

    galatasarayli biri medyada basarili olsun isteriz ama milleti salak yerine koyma, burada seni savunan adamlar daha mevzuyu anlamamislar bile zannediyorlar ki sen sneijder'i elestirdin millet de seni elestiriyor, konu bu degil ki, konu senin bizimle tribunde ayni seyleri yasayip, her ne olursa olsun yaptigin yanli elestiriye bak bunu böyle dedin ama o yanlis bir bakis acisi uyarisina karsi verdigin ukelaca cevap.

    burada sana entry giren her yazar galatasaraylisin diye yapiyorlar bunu, burada yazar olmasan galatasarayli olmasan eger, "merhaba ugur abi ben ankaradan selami ronaldo kac sene sonra turkiye'ye gelir" diye soru cevap yapilan bir program yorumcusuna cevap vermez.

    3-5 paragraf ben böyleyim ben vs filan diye veda mesaji yayinlayacagina neden sana tepki gösterilenlere (üstelik tamami galatasarayli)... sakin gencler filan diye gayet ukela cevap verdin onu yazsaydin.

    edit: kendisine küfür edenler serefsizdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın