resim
Emre Mor
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 463
    (bkz: #2138685)
    bu entry yazmamın üzerinden 2 ay geçti. yine klasik formatta entry giricem. bu geçen süreçte bvb 9 lig 1 adet kupa maçı yaptı. emre ise bu maçlardan lig olanların 4'ünde oynayabildi. son 4 lig maçında sahaya adım atmadı. bu süreçte 3 maçı hastalıktan 3 maçı hoca tercihinden olmak üzere 6 maç kaçırdı. oynadığı 4 maçta ise sadece hamburg maçında 60 dakika oynayabildi. diğer 3 maçta toplam 45 dakika oynadı. tabi bu süreçte hiç bir asist ve gol atamadı ve sezonu kapattığı istatistik 19 maç 1 gol 3 asist 1 kırmızı kart ile bitirdi. toplam 694 dakika sahada kalabildi. bvb ise 50 maç yaptı 1 yılda. emre ortalama olarak 90 dakika bakarsak 50 maçlık sezonda 7 maç oynayabildi. bu sezon kendisi için tam bir fiyasko olarak geçti. tabi kendini büyük futbolcu görmesinin ve kendini gram ilerletmemesinin bunda etkisi çok büyük. milli takıma hala bu istatistiğe rağmen alınacaktır böyle oldukça da gelişemeyecektir.

    emre ile aynı düzeyde olan takım arkadaşı pulisice bakalım neler yapmış. 2 ay için yazmayacağım toplam istatistik vereceğim. toplam 42 maçta 5 gol 12 asist yapmış. sahada toplam 2279 dakika kalmış. yani 25 maç 90 dakika oynamış. yani nerdeyse maçların yarısına çıkmış yaşı emre'den daha küçük bir oyuncu pulisic.

    son olarak o bizim muhteşem çocuğumuz emre mor'un temmuz 2016 yılında transfer olduğundan itibaren değeri 1 kuruş bile artmadı. 5m ödeyen bvb değerini 5m'e kilitlemiş oldu. hatta bvb almadan önce mayısta emre mor'un değeri 1m'di. yani nerdeyse 1 yılda üstüne pek birşey katamadı değer olarak. pulisic ise temmuz ayında 5m değerindeydi. şu anda ise 12m değerine çıkmış durumda. hatta mayıs ayında(2016) değeri emre mor gibi 1m di.

    demem o ki biz çok abartıyoruz kendisini. gerçekten maçlarda az biraz izleyen biri kendisinin sadece teknik olduğunu anlıyor. yaşı genç gelişir diyorsunuz ancak gelişecek şeylerde hiç değişim yok kendisinde. verilen fırsatlarda o kadar kötü oynuyor ki hani oynamasa daha iyi. sanki messi ve takım ona muhtaç kafasında oynuyor. ne geri geliyor, ne pas tercihi yapıyor, ne duracağı yeri biliyor ne de adam takip ediyor. tek yaptığı ayağına gelirse oynamak. ama bvb gibi bir takımda bunu yaparsanız yedekte oturursunuz hele o yaşta. ronaldo bile yeri gelince adam kovalıyor emre de tık yok.

    hani biz sinan gümüş'e hep kızıyoruz ya geri gelmiyor, topsuz oyunda yok filan filan diye emre de aynı kafada. büyük futbolcu olma yolunda ilerleyebilir ancak bu kafa yapısını sürdürürse hep yerinde sayan teknik bir oyuncu olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın