resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4881
    17 eylul 2013 tarihinde fatih terim'in takimin basinda oldugu macta, kalede fernando muslera varken 6-1 yenildigimiz real madrid macindan sadece 12 gun sonra 29 eylul 2013 tarihinde galatasaray'a gelmiştir. 12 gunde ne degistigi hepinizin malumu. sonrasinda zaten gruptan cikmak icin gerekli puanlar alinmistir.
    real madrid ile oynadigimiz macta ise 4 gol yedik evet ama kalede de eray işcan vardi hatirlatirim.

    juventus maçindaki taktik dehasını da hatirlatirim. adam 85 dakika juventusu uyuttu be, hic mi akliniz yok. o donem gazetelerde bu taktigin nasil da bize 2. turu getirdigi kopurtule kopurtule anlatildi.

    senin 6 yabanci sinirin var, elinde 10 yabanci var, gerekli ya da gereksiz farketmez, sirf kanatlarda etkinligi artirabilmek adina, sneijderi oynatamadigini dusun.

    elinde; fernando muslera, emmanuel eboue, alex telles, felipe melo, aurelien chedjou, wesley sneijder, didier drogba ve bruma gibi 8 tane adam var. sorarim, hangi ikisini oynatmazsin?

    istedigi oyuncularin alinamayacagini anlayinca, ben kafamdaki sablonu bu takima uygulayamam diyerek, hic kovulma bilmem ne islerine girmeden, efendi gibi tazminatini da almadan giden adam gibi adamdir. hatirlatirim, hem besiktas hem de fenerbahce bu hoca gonderme islerinde cok fena tazminatlar odedi, fifa'lik oldu, ugrastilar tonla evrakla, davayla bilmem neyl.

    hayir, real madridten hem de kalesinde muslera varken, 6 gol yiyip, gotun gotun kacan adam mi iyi bu adam mi?

    neyse ben daha birsey diyemiyorum. hatalari yok mu, saysan tonla hata da bulurum da, kusura bakmayin beyler, 2 gun suren, son duzlukte attigimiz golle 2. tura ciktigimiz juventus macindan sonra, hic o kadar deli gibi sevindiginiz baska bir karsilasma oldu mu bugune kadar? olduysa yesillendirin de, ben de deli gibi sevineyim. cidden bak.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın