• 1
    bugün çok enteresan bir gün oldu. bizim için değeri geçmişten düşük ancak yine de yüksek bir maç, bizim heyecanımızı bitirmiş ama hala duygularımızın sahibi bir takım ve içi geçmiş ama hala ezeli olan bir rakip vardı. twitter'da gördüğüm bir ifadede "galatasaray bir hastalık olsa kabız olurdu" diyordu bir arkadaş ne kadar da haklı. neredeyse efor sarf etmeden, terlemeden, sallamadan elini kolunu sallayarak 3 puanla ayrıldı bugün fenerbahçe ttarena'dan. ne bir hakem hatası, ne bu da kaçar mı diyeceğimiz bir pozisyon olmadı. olamazdı da zaten bu içi geçmiş camianın yekünüyle.

    2015-2016 sezonunda hh ile başlayan sezonda bizler hata yaptık. çok fazla kaptırdık kendimizi sosyal medyanın çekiciliğine, takıma öyle veya böyle ince-ayar verelim derken tümden yok ettik önce var olan tüm değerleri, sonra takıma-başkana-kadroya saygımızı. denizli geldi e hadi devam dedik, orhan atik geldi neyse bu senelik dedik jor geldi, kupa geldi hadi yine kötünün iyisi dedik. sezon başında yine herkes olacakların az çok farkındaydı ama seviyoruz dedik, ağzımıza çalınan bir parmak balla devam ettik yolumuza ama olmuyordu belliydi. yürümüyordu. jor da gitti, tudor geldi e dedik bu hırslı adam bak şimdi bizi en kötü 2.yapar ama elden 4.lük bile gidiyor bağıra çağıra. ağzımıza transfer döneminde çalınacak ballara bakacak olursak biz bu aptallığa devam etmemeliyiz. fenerbahçe aynı aptallığı 18 senedir yapıyor. hep başarısızlık, ardına aziz yıldırım'dan muhteşem transfer bombaları ve taraftar süt liman. bugüne öyle geldiler, bugüne hep inanarak, aptal yerine konularak geldiler.

    takibi bırakmak diyorum, ama biz bu hastalığı elbette takibi bırakamayız çünkü "tutku" bambaşka bir şey. yazın yapılan bir kampanyayı hatırlıyorum da nasıl eli ayağına dolaşmıştı kulübün. e şimdi değilse ne zaman arkadaşlar, dursun özbek'i en azından elimizden gelen alan olan sosyal medyada durdurmanın tam zamanı değil mi ? messi'yi de alsa, ronaldo'yu da getirse hayir. bunu bugün demezsek en az 3 senemiz daha gidecek ve biz hocalara gel git diyerek kahır çekmeye devam edeceğiz. herkesten ricam bu kampanyaya katılması ve galatasaray'ı takip ettiği bütün sosyal medya hesaplarından çıkarması. biz varsak var bu kulüp, yoksak tavukseverler derneğinden hallice bir yer. içini dolduran biziz bu camianın. "messiyidegetirsenhayir" hashtagi mi yapılır ne yapılır bilemiyorum, rica ediyorum 1-1 değil 100 100 eksiltelim şu hesapları. ne olursa olsun istemediğimizi anlasın şu dursun denen adam. şampiyon da etsen istemiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın