• 19
    dünkü bu zirveyle ilgili kulis bilgileri toparlamış iken yazayım. (sözlük yazarlarının beni anması hoş bir tesadüf oldu)

    fenerbahçe ile başlayım.

    aykut kocaman ile gelecek sezon için anlaşmaya varıldı. hatta gelecek sezon yapmayı planladıkları transferleri dahi konuştular. gördüğüm ve daha önce de yazdığım kadarıyla maddi durumları berbat. aykut kocaman bu kadro çok iyi bir iki takviye ile şampiyonluğa oynarız minvalinde konuşunca anlaşmak zor olmadı. ucuz etin yahnisi...

    simon kjaer sakat değil. oynamak istemiyor. takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirmiş.

    van persie'ye takım bulması söylenmiş.

    yabancı oyuncu kısıtlamasının yeniden yürürlüğe girmesi isteklerinin sanılanın aksine cas cezasıyla ilgisi yok. aziz yıldırım anadolu takımlarının çok kuvvetlendiğini düşünüyor. böyle giderse çok geride kalırız diyor.

    cas kararı ile ilgili olarak bir endişe var. fakat konu çok dillendirilmiyor. yasak kelimeler gibi. bu arada trabzonspor cephesine ciddi bir baskı var. mesaj : zorlamayın.

    beşiktaş tarafında keyifler yerindeydi. yabancı oyuncu konusu biraz bozdu onları. aziz yıldırım siyasi erki ikna edemez diye düşünüyorlar. şenol güneş'e yeni kontrat teklif edilmiş ancak sezon sonu görüşelim demiş. bazı oyuncular ile sorunu olduğu söyleniyor. yabancı bir hoca ile bir yandan görüşülüyor.

    bizim durumu sona bırakmak gerekti. zira iç açıcı bir gelişme bulmak zor. dursun özbek'in tavırları galatasaray başkanına yakışmayacak seviyedeydi. mali kongrede her ne olursa olsun ibra olacağından emin. salon yapacağız, stadın çatısının sorununu çözdüm, tesisleri kemerburgaz'a taşıyorum diyecek. florya'nın kötü durumda olacağını anlatacak.

    ayrıca yabancı oyuncu sayısı düşerse destekleyeceğinizden şüpheniz olmasın. başkan ayaküstü tolgay arslan için fikret orman'la görüştü. para konuşulmasa da büyük bir engel yok gözüküyor.

    zirvenin en yalnız ismi fatih terim'di. ne sahneye çıktı ne de kimseyle uzun sohbete girdi. arda turan konusunda baskı ile geri adım attığını daha önce yazmıştım. çok içerlemiş bu konuya. neden devam ettiğini bir türlü anlamıyorum zaten.

    bu arada futbolumuzun ne kadar dibe vurduğunu bir kez daha görme şansım oldu. uefa heyetinin sunumları adamların bizi bizden daha iyi takip ettiğini gösterdi. ek olarak inanılmaz bir yalakalık gösterisi oldu. işin o kısmına hiç girmeyim. ünal aysal gelir mi şeklinde pek çok soru gelmiş. bu akşam detaylı bir görüşme yapmayı planlıyorum. * ondan sonra detayları yazarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın