• 7
    yerel cezaların verilmemesi üzerine trabzonspor'un cas'a başvurmasıyla meydana gelen gelişmedir. buna göre cas, yerel ceza konusunda uefa'yı görevlendirirse uefa'nın 4 maç üzerinden karar vermesi gerekmektedir. ceza da yerel ligi kapsayacak. yani "ben ceza verdim daha da ceza vermem" gibi bir şey söz konusu değil çünkü zaten olayın kendisi yerel ligde uygulanmamış ceza. en kötü ihtimalle uefa italya tarifesi uygular ferner bir lig düşer beşiktaş puan silme alır. normal şartlarda maç başına bir lig düşülmesi lazım. yani işin a'sı b'si c'si fener amatör beşiktaş ptt 1. lig der.

    diğer karar uefa yetkili değildir olabilir. bunun üzerine trabzonspor fifa'ya müracaat eder. fifa ne yapar bilinmez.

    fener 1 lig düşerse kahraman ilan edilir. ha onu da akp'liler le fenerliler düşünsün. çünkü fener artık tarihe şikeci olarak geçti zaten ama 200 sene de şikeden küme düşmüşler diye testis mazlemesi olurlar.

    fazla heveslenmeden takip ettiğim prosedür. hayırlısı.

    edit: cas'ın kararıyla ilgili olarak eğer uefa görevlendirilirse cezalar uygulanmaz diye düşünmesin kimse. uefa'nın cezaları uygulaması federasyonları da hükümetleri de deler geçer. fifa eliyle kulübün lisansını elinden alır, ülkeyi kktc'ye çevirir neye uğradığımızı şaşırırız. dediğim gibi en fazla demokrasi kahramanı fenerbahçe diye kafamız skilir ama uefa görevlendirilirse o küme düşülür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın