resim
Atiba Hutchinson
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Ön Libero
Yaş:41
Boy:1.87
Uyruk:Kanada
  • 65
    aklıma hıncal uluç'un 10 yıl önce aurelio için yaptığı yorumu getiren oyuncu.

    hıncal uluç, 2000'lerin ortasında devamlı "en iyi oyuncusu aurelio olan takımın gidebileceği yer bellidir." diyordu. gerçekten de aurelio'nun fenerbahçe ve lige damga vurduğu dönemde bile galatasaray, o bölgede saidou ve mehmet topal'ın müthiş oyunlarıyla şampiyon olmuştu. ki aurelio bana göre atiba'nın gayet önünde bir futbolcuydu.

    burada melo gibi bir defansif orta saha gördükten sonra atiba'ya gelmiş geçmiş en iyi demek için gerçekten bir nalbur dükkanı patlatmak gerek. bakın sizin orada en iyi adamınız melo'ysa madrid'e, manu'ya, juve'ye sahayı dar edersiniz. yok en iyiniz atiba'ysa en fazla iskenderbey'i yener, napoli ve benfica maçlarındaki gibi ilahi güçlerden güvenlik sponsorluğu istersiniz.

    biz iyi olanın hakkını veririz, atiba iyidir, faydası vardır ama melo varken ve atiba 2-3 yaş daha gençken, burada esamesi okunmuyordu. korkunç bir propagandayla melo gitti tamam ama onun sadece ruhani yönünü belirtmeyelim. o türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi defansif orta sahadır. kaldı ki atiba'yı ve o çok övülen über galaktik beşiktaş'ı da ilk maçta gördük. fazla büyütmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın