resim
Blerim Dzemaili
Takım:FC Zürich
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:38
Boy:1.80
Uyruk:İsviçre
  • 1071
    şu an oynanan bologna milan maçında milan defansını malamat ediyor. az önce paletta'yı attırdı. hem de messi-vari bir dribling+çalım sonucu attırdı. onun dışında xavi gibi paslar atıyor. bizdeki dzemaili'yle bu dzemaili'nin aynı kişiler olduğuna inanmak zor. sadece bu maça has da değil, sezon başından beri çok iyi oynuyor ve sezon sonu muhtemelen bologna'nın mvp'si olur.

    edit: bu arada bahsettiğim bologna milan maçı 8 şubat 2017'de oynanıyor. şu an oynandığı için öyle oluyor yani... sonuçta ben paralel evrenlerden birinde yaşamıyorum. şu an dediğim zaman entry'nin sağ altında yazan tarihe güvenebilirsiniz. şundan bahsediyorum:

    https://i.hizliresim.com/AnBnyr.png

    bu kayıp zamanlı entry işine saygım sonsuz. misal adam sneijder başlığında "akhisar'ı fena dağıttı..." falan dese amenna, hangi akhisar maçı dersin ama şu an oynanan bologna milan maçı dediğim zaman, müsabakanın tarihini merak eden adam entry'nin sağ altındaki tarihe bakacak akli melekeleri haizdir diye hüsnü zan etmek istiyorum. değilse de gitsin inci sözlük filan okusun, ne bileyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın