resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 8427
    unal aysal is adamidir. dolayisiyla yaptigi hareketleri soyledigi sozleri ve bilimum icraatlarini bu cercevede dusunup ele almak lazim. bakkal is adamlarina falan da benzemez.

    daha once yazacaktim kismet bu sabahaymis.

    mesela neden galatasaray seksi bir kulup dedi unal aysal hic dusundunuz mu?

    galatasaray'in borcu yeni mi? aysal goreve geldiginde temlikli gelirleri acin internete bakin. elinde bir tek stat forma sponsorlugu ve borsada yapacagi islemler vardi. stat dediysem localar zaten satilmisti birkac senelik temlikli.

    seksi kulube donelim. borsada yonetiliyorsaniz, halka acik bir sirketseniz, yatirimlara muhtac bir sirketseniz, hepsinden onemlisi sponsor ariyorsaniz imaj herseyinizdir. cunku reklam dediginiz halt imajla doner. eger ligin sikeliyse kimse forma reklami vermez mesela.

    asla borctan ya da baska konulardan dolayi yakinmadi unal aysal. cunku unal aysal yakinsaydi malini kotuluyor olacakti. o yuzden kisa hafizali taraftar gozunde tum borcun sorumlusu -sike cetesinin galatasaray icindeki uzantilarinin kara propagandasi sayesiyle de- aysal'dir. adam borca aglamadi. is yapti.

    aglamamasi sayesinde buldu sponsorlari. seksi kulup dedi. yabanciya oynadi. yurt disindaki yatirimciyi cagirdi. cunku galatasaray'in gercek rakiplerinin pazari dunya.

    iste vizyon vizyon diyoruz ya hani burda tassak geciliyor hesapta. adamin rakipleri kafasinda man utd, barca, milan. fener besiktas ibb degil. bizim tereyagli suratlilara baksan koy hamzayi takimin basina sonra da nerden bulduk bu capsizi diye kov. cunku cita yerel. atleticoya karsi baltayi onlibero oynatan zihniyeti yerel ligde sivayinca kov. vizyonsuzlukta marka adamlar.

    evet ne diyorduk is adami diyorduk. imaj yatirimi diyorduk. burak cl'de golleri patlatmis (bu bir doga olayidir incelenmeli) selcuk ha keza formda. sozlesmeleri bitiyor. bakin unal aysal borctan korkmadi. yatirim yapmaktan korkmadi. dolayisiyla yabanci sayisi tarihte ilk defa galatasaray'in aleyhine olmak suretiyle azaltilmisken elindeki o donemin en iyi, kendi dusunce tarziyla "star" larina sneijder drogba kadar deger bicmeyi dusundu. belki de kafasinda bu adamlari okutmak vardi yurt disina.

    bakin bakkal bile burak'i en kazma, top suremez, kafa vuramaz, dusunemez haliyle satti.

    aysal selcugu bin kere satardi.

    oyle kahpece gonderildi ki arkasindan kacti diye tempo tutuldu. haberler yaltirildi. donemesin diye itibariyla oynandi.

    her genel kurulda cikti aslan gibi konustu. 3 tane dedenin isaret ettigi adama oy veren genel kurul uyeleri coffee break'te 3er 5er acma pogaca yerken o kendini savundu.

    oyle kahpece gonderildi ki gitmesi icin eylul ayi beklendi. yazin yaptigi yatirim uzerine borc olarak kaldi. sezonda gelecek gelirler hanesine islenmedi. ben eylul'de istifa eden baskan gormedim.

    oyle kahpece gonderildi ki gelmis gecmis en saibeli kurum resmi sitesinde o gitmeden once "sizi degistirecegiz" diyebildi.

    ey galatasaray'li. haydi diyelim divan kurulunun basindaki borc haberi denilen yalanlarina maruz kaldin, terime olan sevgin gozunu kor etti de aysal'a dis biledin.

    fenerbahce'nin "sizi degistirecegiz" diye koca koca puntolarla yazdiklari yazidan sonra aysal'in istifaya zorlanmasi senin icin turnusol olamadi mi?

    "hepinizi dinledim bana yapilan operasyona dahil olmussunuz tebrik ederim"

    guzel adam insallah bu memleket mafyadan kurtulur sen de geri donersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın