resim
Vincent Petrus Anna Sebastiaan Janssen
Takım:Royal Antwerp
Mevki:Santrfor
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 12
    hollanda milli takımının yeni nesil santraforlarından. tottenham'da istenen başarıyı yakalayamamış. az alkmaar'da oynarkense gol olup yağmış futbolcu. yaşı 22. transfer duyumu tek ihtimali olan insanların hikayesi tarafından ortaya atılmış.

    hal böyle olunca daha önce hiç izlemediğim bu adama bir bakayım neymiş dedim. alkmaar'daki gollerini açtım. siz de açın. istisnasız hepsi kanattan gelen toplara yapılan tek vuruşlar.

    oyuncu çok iyi, çok klas olabilir. öyle de görünüyor zaten. ama bana göre galatasaray'ın oyun stili için uygun adam değil. bu adamın oynayabileceği bir hücum anlayışında eren derdiyok da çok iş yapar.

    yine duyumda belirtilene göre podolski'nin sezon sürerken gitme ihtimaline karşı transferi gündemdeymiş ki bana göre podolski giderse yaratıcılığımız %40 azalır. çünkü son dönem gollerimize bakınca, özellikle kilit açanlara podolski en kötü asist veya asistin asistini yapmakta. adamın gol atmak dışında da müthiş meziyetleri var.

    ama şunu da söylemek lazım. mesela vincent janssen beşiktaş futbolcusu olsa parmak ısırtırdı. özetle adam için kötü diyemem. zaten sadece attığı golleri izledim. sahada ne yapar, nereye koşar, defansif özellikleri nelerdir hiç bir şey bilmiyorum. fakat golleri stiline yönelik bir ipucu benim adıma. tottenham'da oynaması, hollanda milli takım futbolcusu olması ve alkmaar performansı ise stilinin iyi oyuncularından biri olduğuna dair bizzat kendim test etmediğim ancak güvenilir bir referans. özetle bu tarz golleri atan, atmayı seven bir futbolcu bana göre beşiktaş'ın oyun anlayışına cuk oturacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın