• 4
    ilk 11 için sneijder ve muslera dışında 30 yaş üstü oyuncu olmamalı artık. bir kere bu kesin. belki çok kaliteli ve tecrübeli bir stoper düşünülebilir. yedeklerde 1-2 tane 30 üstü oyuncu olabilir hamle adına. takım sneijder'in üstüne kurulmalı. ancak her şeyden önce elindeki oyuncuyu geliştirebilen taktisyen ve çalışkan bir teknik direktöre ihtiyacımız var. haslbelkader şampiyonlar ligi'ne gitme şansımız olursa bu konuda elimiz kuvvetlenecektir.

    aslında ilk 11 için fena oyuncularımız yok. 6-7 transfer ile takım ciddi bir değişim yaşayabilir.

    ne yazık ki stoper konusunda attığımız 2 kurşunu da boşa kullandık 16/17 sezonunda. ne serdar ne de ahmet bu takımın stoperi değil. olamaz da. ama yapacak bir şey yok. semih'i de düşününce buraya 1 stoper daha ekleyebiliriz ancak. bu nedenle stoper transferi çok önemli.

    orta sahada tolga'nın sakatlığı tekrar nüksetmezse kendisi banko oyuncumuz olacak inşallah. de jong iyi bir yedek olabilir. o kadar. buraya 2 adam lazım. 1'i as olacak. diğeri de ofansif özellikleri daha önde olan sneijder'i de yedekleyebilecek bir oyuncu olacak.

    kanatlarda rodrigues umarım gelecek sezon takımın bankosu olacak. bruma gider gibi. buraya da 2 adam lazım. biri sol ayaklı sağ kanat olacak diğeri ise iki kanata da oynayabilecek. hatta mümkünse santrafor oynama kapasitesi de olacak ve santrafou da yedekleyecek.

    santrafor konusu ciddi. podolski en erken sezon sonu gider. buraya 1 sağlam adam lazım. eren de var hali hazırda. kolay sakatlanmayan, formu kolay düşmeyen ve tartışılmayacak 1 forvet yeterli bence.

    chedjou, selçuk, yasin, sabri, cavanda gibi adamlardan kurtulmak lazım. podolski ve bruma satılacak büyük olasılıkla.

    muslera
    cenk

    ahmet
    serdar
    semih
    transfer (as)
    koray

    linnes
    carole
    transfer

    tolga
    de jong
    transfer (as)
    transfer (yedek)

    sneijder
    rodrigues
    transfer (as)
    transfer (hem forvet hem kanat yedek)

    eren
    transfer (as)

    teknik direktör konusu ise gelecek sezon avrupa'da nerede olacağımıza ve yönetimin kim olacağına bağlı. eğer iyi bir durumda olursak laurent blanc ismi bence ilk aday olmalı. ondan sonra roger schimdt ya da ralf rangnick aday isimler olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın