resim
Alperen Babacan
Takım:Gençlerbirliği
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 6
    2016 yılı haziran ayinda, gençlerbirliği tarafından denizlispor kulubune 400bin turk lirasi teklifte bulunulmus futbolcu.

    surecide anlatayim, muhabirler bile bilmez bu olaylari. zaten isleri gucleri yalan dolan haber. o donemdeki başkan mustafa şavlukla iletisime gecilmis, gençlerbirliğinin 500bin türk lirasına kadar çıkabileceği haberine istinaden, gerekli baskılar yapilmistir. ancak denizlisporun maddi problemlerinin yani sira, yonetim icin secimlerin yenilenecek olmasi durumu tersine dondurmus, yeni yonetime karar birakilmistir.

    o surecte 11 temmuz'da secim sonuclarina gore; eski baskanlardan süleyman urkay yeniden baskan secildi, ve fakat kendisi tarafindan profesyonel yapılan alperen babacanin bu fiyata gitmesini istemedi. gençlerbirliği de 500bin liradan fazla vermedigi icin transfer yatti ilhan cavcav amcamiz maalesef satarken ve alirken tok tavirlar sergiledigi icin.

    2017 yilina ait guncellenmis transfermarkt verilerine gore degeri 500 bin euro. ve sozlesmesi 2017 temmuz'da bitiyor. uzun suredir sag bek oynuyor. stoper zaten asil mevkii. ayagina top yakisiyor. 19 yasinda. alalim su adami. sabriden ciddi anlamda kurtulur. en azindan ters kademeden gelen toplara kafa vurdurmaz yeminle. zaten attigi golleri yazdigim bi entry mevcut. hadi be scoutlar.onerin su adami. tam da transfer sezonu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın