• 919
    https://gss.gs/zW2.jpg

    zamanında paylaşmayı unutmuşum, telefonda galeriyi gezinirken farkettim.

    5. sınıf öğrencisi ve fenerbahçeli bir çocuğumun, 20 kasım 2016 fenerbahçe galatasaray maçı sonrası benimle olan ilk dersinde, beni teselli etmek için sınıfın akıllı tahtasında hazırladığı şey bu. derse girdiğimde böyle bir şeyle karşılaştım. her ne sebeple olursa olsun, teneffüste öğrencilerin akıllı tahtayla oynamalarına çok kızdığımı bilmesine rağmen, sadece beni mutlu edeceğini hissederek ve yiyebileceği tüm paparayı göze alarak böyle bir şey hazırlamış bu 10 yaşındaki aslan yürekli çocuk. çağırdım yanıma, sarıldım öptüm. mutluluktan gözlerim dolunca da çocuklarım öyle görmesin diye dışarı çıktım.

    ben müzik öğretmeniyim. eğer bu maçı biz kazanmış olsaydık, o ders tahtaya yazacağım şey herhangi bir galatasaray marşının notaları olurdu. bunu kazandığımız derbiler sonrası yapmışlığım ve tüm sınıfa çaldırmışlığım çoktur. kendime geldikten sonra sınıfa döndüm ve tahtaya bir fenerbahçe marşı yazdım. yemin ederim, hiçbir galatasaray marşını çocuklarımdan dinlerken bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum.

    bu çocukların beyinleri henüz yanmamış. bu çocukların damarlarına bizler gibi fanatizm işlememiş. bu çocuklar hala saygıyla büyüyorlar, saygıyla yetişiyorlar. ve 10 yaşındaki bir çocuk, takımının yenilmesi durumunda galatasaray marşı çalmak zorunda kalıp üzüntüden ağlayabilecekken, fenerbahçe kazandığı halde galatasaraylı olan beni mutluluktan ağlatıyor.

    sen küçüksün futbol. çocuklar senden daha büyük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın