resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:Hatayspor
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2833
    fenerbahçe futbol takımının kaptanı ve file bekçisi olan memeli hayvanlar familyasının bir üyesi.

    geçen çarşamba kadıköy'e gittim. ilk buluşmayı taa haziran'da yaptığımız müstakbel kız arkadaşımla ikinci kez buluştuk. nereye gidelim falan diye konuşurken "ayı diye bir bar var oraya gidelim" dedi. ben de caddebostan'dakini söylüyor sanarak "ama o caddebostan'da, uzak orası" dedim. bunun üzerine muzipçe güldü ve "kadıköy'de de var ki" dedi. ben de bastım kahkahayı tabi.

    bir yandan gülerken bir yandan da "vay be ayı esprisiyle kaynaşıyoruz peh, olaya bak. yahu hadi benim galatasaraylı olduğumu biliyor da volkan demirel'e ayı dediğimizi nereden biliyor? çok ince gördü valla helal olsun, herkes böyle ince göremez" diye düşünürken durdu ve bana döndü, "neden güldün" dedi. "çok güzel espriydi" dedim. şaşırdı, "ne esprisi" dedi. bu sefer ben şaşırdım, "volkan demirel'i kast ederek kadıköy-ayı falan demedin mi" diye sordum. "yoo" dedi. meğerse harbiden kadıköy'de de ayı isimli bir bar varmış.

    ulan volkan, ilk defa bir sike derman olacaktın ama yok. senin üzerinden dolaylı olarak medet umsak bile yolunda giden yaşantımız sekteye uğruyor, meymenetsiz herif.

    ekleme: kadıköy'e ayı isimli bir bar açmak da biraz şey. gerçi belki de volkan piyasada yokken açılmıştır.

    (bkz: bu grup daha genç ananı tanıyor olamazlar)
App Store'dan indirin Google Play'den alın