resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1564
    sahada isyan edişini özlediğim eski futbolcumuzdur. emin olmamakla birlikte bir gaziantepspor deplasmanıydı. takım bok gibiydi; hakem doğruyordu bizi. hasan şaş öyle bir isyan etmişti ki; rakiple boğuştu, hakemle takıştı, herkesi gerdi; hatta sanırım kırmızı bile görmüştü. sonra takım da eli mahkum bu isyana ortak olmak zorunda kalmıştı, sırf hasan'a ayıp olmasin diye. 10 kişi maçı da almıştık diye hatırlıyorum (ulan inşallah pis sallamıyorumdur).

    uzun lafın kısası hasan gibi büyük kaptan gibi melo gibi sahada gerekirse kendi takım arkadaşlarına bile isyan ederek takımı, taraftarı ateşleyecek birilerine çok ihtiyacımız olduğu aşikar; hele de son başakşehir maçındaki mıymıntı futbolu ve mağlubiyeti bu kadar kolay kabullenişi gördükten sonra.

    edit: eenfes baska ne diyebiliriz uyardı. ilgili maç 2003-2004 sezonu 2. hafta gaziantep deplasmanıymış. hasan o maç yıldızlaşmış; ama kırmızı görmemiş. kısacası biraz sallamışım; ama genel fikri herkesin anladığını düşünüyorum :) bu sebeple burada dursun bu entry.
App Store'dan indirin Google Play'den alın