resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 1065
    4 kasım galatasaray başakşehir maç sonu konuşmasını bir dinleyin derim. adam bizi nasıl analiz ettiğini ve nasıl önlem aldığını cayır cayır anlattı valla.

    --- alıntı ---

    “bugün galatasaray takımı özellikle bütün hücum opsiyonlarına soldan çıkıyordu. hakan balta’yla başlayıp bruma’nın buluştuğu toplarla sneijder orada topla buluşuyor ve en son eren’e kadar ulaşıyorlardı. özellikle bunu son derece sağlıklı uyguladık ve ilk 15 dakika rakibin soldan çıkışlarını kapattık. rakamlara baktığımızda galatasaray yüzde 54 soldan topla oynama rakamını yüzde 24’lere düşürdük. bruma en etkili oyuncuydu baskı kademe destek yöntemiyle nasıl duracağımız önemliydi. ilk 15 dakika özellikle kompakt durmamız en faza pas yapan, orta yapan takıma karşı önemliydi. ilk yarıda duran toptan yediğimiz gol var. ardından çalıştığımız organizasyonla attığımız gol 1-1’lik skorla içeri girdik. ikinci yarı galatasaray baskı kuracak ve fazla üzerime gelecek diye düşündük. merkezi boşaltmadan ön kenar oyuncularla yaygın ve geniş kalıp kenar baskısı yapacaktık. bunda da başarılı olduk. bruma etkisiz oldu. ikinci yarı pozisyon vermedik. daha sonra topa sahip olduk. topun oyunda kalma süresi 53 dakikaymış. geçen maç 61 dakikaydı. rakipten daha fazla sprint attık. lideriz en fazla gol atan, en az gol yiyen takımız. liderlik, şampiyonluk çok konuşuluyor ama bunlar sonuçtur biz haftalık ve maç maç hazırlanıyoruz. 3 gün iznin keyfini çıkartacağız. burada çok beraberlik aldık ama galibiyetimiz yoktu. iki maç üst üste içeride kaybettiler. burada da kazanmış olduk. bizi bugünlere taşıyan oyunumuza ve oyunculara saygı gösteriyorum” açıklamalarında bulundu."

    --- alıntı ---

    sinsiydi, çirkefti geçiniz. adam ne yaptığını biliyor. 11'i dizip "hadi aslanlarım" diye sahaya çıkarmıyor. başarısı kesinlikle tesadüfi değil.

    edit: sneijder'ın sürekli sola yapışmasının ne kadar sağlıksız olduğunu da bir kere daha kanıtlamış oldu ayrıca bu demeç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın