resim
Leonardo Bonucci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:36
Boy:1.89
Uyruk:İtalya
  • 24
    https://twitter.com/...s/786295227598286848

    --- alıntı ---

    28 yaşındaki leonardo bonucci, çizme'nin son yıllarda yetiştirdiği en iyi stoper. bir savunma oyuncusu için ingiliz kulüpleri 60 milyon euro'yu gözden çıkardıysa, hiç izlememiş bile olsanız geçmişinde neler yaşadığını tahmin edebilirsiniz. bonucci sezon başında transfer teklflerini geri çevirdi. italya'nın, fransa ve israil maçlarında da yoktu. bonucci sakattı, fakat adalesinden, dizinden değil. bazen hayat sakatlar insanı. eylül ayına kadar italya'da kimse bonucci'nin iki yaşındaki oğlunun temmuzda çok kritik iki beyin ameliyatı geçirdiğini bilmedi. medya haberi atlamamıştı, futbolcunun ricasıyla haberi özel hayatına saygı gösterdiler. küçük mateo, iki ameliyatın ardından hala hayatta kalma savaşı veriyor. babası, italyan milli takımı eşofmanıyla çıktığı basın toplantısında gözyaşlarına boğuldu.
    "futboldaki kayıplarımın hiç önemli olmadığını anladığım günler yaşadım son üç ayda. çocuğumu ameliyat masasında görmenin nasıl bir şey olduğunu anlatamam.

    --- alıntı ---

    bu juventustandemindeki bütün oyuncuları* çok seviyordum, her birinin ayrı ayrı karizması ve liderlik vasfı vardı. fakat bu olayla iyice saygım arttı.

    bebeğe acil şifalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın