resim
Mustafa Kapı
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:21
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 9
    atalay babacan ile birlikte denizlispor'dan transfer edilen 2002 doğumlu kara çocuk, yetenek, erken yaşta a takımla idmana çıkan şanslı kişi.

    transfer hikayesi de çok ilginçtir. dönemin galatasaray altyapı sorumluları bu iki veledi çok beğeniyorlar. almak istiyorlar. denizlispor da bu fırsatı kaçırmak istemiyor ve para istiyorlar, para olmaz vs. gibi pazarlıklar sürerken o zaman yeni yeni profesyonel adımlarla ilerleyen mehmet batdal bu iki çocuğa karşılık isteniyor. ancak bu durumu a takım antrenörü fatih terim'e sormak için izin istiyorlar. olay fatih terim'e aksettiriliyor. bu iki genç yetenekten bahsediliyor, pazarlıklardan, konuşmalardan haberdar ediliyor fatih terim. altyapı sorumlusu ile fatih terim arasında bana duyumla gelen diyalog aynen şu şekilde;

    transfer sorumlusu: hocam, denizlispor altyapısında oynayan 2000 doğumlu atalay babacan ile 2002 doğumlu mustafa kapı'ya talip olduk. ancak çok fazla para istendiği için, kabul etmedik. bunun üzerine futbolcu istediler.
    fatih terim: kimi istiyorlar?
    transfer sorumlusu: 2 oyuncuya karşılık mehmet batdal'ı istiyorlar.
    fatih terim: drogba'yı verelim amg.

    haliyle para ve futbolcu karşılığı transfer görüşmeleri suya düşüyor. atalay babacan gerek büyüklerin devreye girmesiyle, gerekse ailesinin galatasaraylı olması sebebiyle denizlispor'dan çocuklarını alarak bedelsiz olarak galatasaray altyapısına çocuklarını teslim ediyorlar. istihbarat buraya kadar mustafa kapı'nın galatasaray altyapıya gelişi konusunda ücret-pazarlık vs. konularında malumatım olursa giriyi güncellerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın