• 88
    --- alıntı ---
    bu sralar selçuk inan'ın üzerine çok gidiyorlar. daha önce sosyal medyada çok yazdım. buradan da bir kez daha söylüyorum: "selçuk inan yalnız değildir"

    ceyhun yılmaz-gstv (saray'ın yıldızları programı)
    --- alıntı ---

    ceyhun yılmaz'ı sevdiğimi belirtmek isterim. birçok programını da, (özellikle lig tv'deki programını) zevkle izledim.

    ceyhun yılmaz'ın bu konuşmasından hareketle, galatasaraylı sanatçı ve ünlülerin bir yanlışından bahsetmek istiyorum.

    -galatasaraylı futbolcularla dost ya da arkadaş olabilir ve onları sevebilirsiniz. ancak siz onları galatasaray nedeniyle seviyorsunuz. bu nedenle o dost ve arkadaşınızla ilgili konuşurken, galatasaray'ın menfaatlerini asla unutmayın. belki, "galatasaray bir kurum, üzülecek değil ya, ben öncelikle arkadaşımı savunayım" diye düşünüyor olabilirsiniz ama, böyle yaparak galatasaray'ı seven milyonlarca taraftarı üzdüğünüzü unutmayın.

    milyonlarca galatasaray taraftarı da futbolcuları çok seviyor ama galatasaray'a faydalı oldukları, formayı terlettikleri için seviyor. galatasaray'a zarar vermeye başladıkları anda da eleştirmeye başlıyor. çünkü o taraftarın tek ama tek ölçüsü var; galatasaray. taraftarın bu ölçüsü hiç şaşmaz. bu nedenle, galatasaray'a faydalı olan her futbolcuyu baş tacı ederler.

    şimdi gelelim ceyhun yılmaz ve selçuk inan konusuna. selçuk inan'ı şu anda en çok kim eleştiriyor, galatasaray taraftarı ve özellikle galatasaray sözlük yazarları. peki niçin? tabi ki artık galatasaray'a zarar verdiğini düşündükleri için.

    şimdi sen ceyhun kardeş, sırf dost ve arkadaşsın diye, selçuk'un sahada yürüyerek oynamasına, fahiş savunma hataları ile galatasaray'ın goller yemesine neden olmasına göz mü yumacaksın? o zaman senin galatasaray aşkına biz nasıl inanalım?

    galatasaray taraftarı, hiçbir futbolcuyu, futbol dışında bir nedenle eleştirmez ya da yermez. hiçbir yazar selçuk ya da sabri'ye kişisel husumet duymaz. tıpkı, aydın yılmaz'a, yekta kurtuluş'a, burak yılmaz'a, umut bulut'a, olcan adın'a ve daha nicelerine duymadığı gibi. bu futbolcuları eleştiriyorsa sadece ve sadece galatasaray'a artık zarar verdiklerini düşündükleri içindir.

    o nedenle siz dost ve arkadaşlarınızı savunayım derken galatasaray'a zarar veriyorsunuz. milyonlarca galatasaray taraftarını üzüyorsunuz. sizin yapmanız gereken, o dost ve arkadaşınız olan futbolcuları, daha iyi oynamaları, daha faydalı olmaları için teşvik etmektir. eleştirirsem dostluğum biter, arkadaşlığım biter diye düşünüyorsanız, zaten siz kendi menfaatleriniz için galatasaray'ı feda etmişsiniz demektir. kendi menfaati için galatasaray'ı feda edenleri bizler asla affefmeyiz, allah da affetmez.

    not: bu yazı, ceyhun yılmaz özelinde, böyle düşünen bütün galatasaraylı sanatçı ve spor yazarlarına hitaben yazılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın