• 21
    herif 2003 yılında açık açık teşvik primi verdiğini itiraf etmiş ve teşvik primi vermenin faydalı bir şey olduğunu savunmuş. buna rağmen beşiktaşlılar nasıl 1987'de teşvik primi verildi diye ağlayıp duruyorlar anlayamıyorum. elinde olan varsa 24 nisan 2003 tarihli tempo dergisi'ni açıp kendisi kontrol edebilir, ihsan kalkavan kelimesi kelimesine şu cümleleri kurmuş:

    "teşvik primini engellerseniz şike artar. bir insana yenebilmesi için gösterdiğin her türlü gayret spor içerisinde mubahtır"

    "ben isim vermeyeceğim. fenerbahçe ve galatasaray ile maçı olan bir takıma göğüs reklamı verdim. bu maçlardan birer puan alırsanız reklam bedeli bu, üç puan alırsanız reklam bedeli bu, puan alamazsanız zaten verdiğim bedel bu dedim. reklam veren firma olarak iki avantajım var. birincisi benim şirketimin adı daha fazla duyulacak, ikincisi rakiplerim puan kaybedecek."

    https://gss.gs/8kZ.jpg

    sene 2003 yahu 2003. 80'ler falan değil. yıllarca beşiktaş yöneticiliği yapan adam 2003 yılında çıkıp "teşvik primi gerekli ve mübah bir şey, ben de verdim zaten" diyor. buna rağmen nasıl başkalarına çamur atıyorlar, inanılır gibi değil cidden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın