resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9282
    17 eylül 2016 galatasaray çaykur rizespor maçında atacağı değil bir, üç penaltı golüne dahi ihtiyacı olmayan oyuncu. şayet bir penaltı golüne ihtiyacı varsa ancak kendi egosu için vardır ama eğer amacı tekrardan sevilen kişi olmaksa topu herhangi bir arkadaşına bizzat vererek gönülleri fethedebilirdi. taraftar da salak değil hani, kendisinin penaltı gollerinden inşa edeceği istatistik dağına kanacak değiliz. bana kimse selçuk penaltısı anlatmasın, hepsini ezbere bilirim: (bkz: selçuk inan penaltısı). şu an da açıkça diyorum ki yapabileceği en güzel hareket bir kaptan olarak yine "şovunu" yapması ama takdir edeceği birine vermesiydi. wesley sneijder dahi olabilirdi hani 100. maçı falan... bundan sonra penaltı gol olmuş, auta çıkmış, seyrantepe dağlarına kaçmış hiçbir önemi yok, gerçek anlamda bir beyefendi ve kaptan gibi davranmış olurdu.

    kendi egosu için değil, takımı için hareket eden oyuncu lazım bize... selçuk ise egosu ve hırsı içinde boğuluyor. ucuz gollerle tüm başarısızlığını örtebileceğini sanıyor.

    selçuk bitmiş.

    not: maçta bok gibi oynadı. 2010-2013 arası dikkatle selçuk'u takip etmiş ve hafıza sorunu yaşamayan herkes bunu rahatlıkla görecektir. tolga ve sneijder'in çabası yanında beyimizin azıcık götünü kaldırması galatasaray standartlarında "iyi oynadı" olarak yorumlanamaz. hiçbir ekstrası olmayan ve 90 dakika boyunca "idare eden" adamın bu takımda yeri yok. selçuk inan lobisi devreye girmeden şu işi açıkça belirtelim, orta sahaya hiçbir derinlik ve dinamizm kazandırmayan, garantisiz, risksiz ve adam adama temastan bile fersah fersah uzak cılız bir oyun anlayışı benimsedi selçuk. bunun adı da kısaca bok gibi oynamak işte...

    inşallah nigel de jong kendisini bileğinin hakkıyla keser. selçuk'tan da selçuk tantanasından da bıktım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın