• 23
    mobbing açık ve net şekilde suç olarak tanımlanmış bir eylemdir. iş yerinde mobbing uygulanan işçiler dahi tazminata hak kazanmaktadırlar.

    vitor pereira'yı göndermek için açıkça mobbing uygulanıyor. yardımcılarını görevden almak, azarlamak, dışlamak vesaire. bunlar mobbing'in görünen açık ve net delilleri.

    herşeyden önce bu tutum türk milletine bir hakarettir. siz bir türk takımısınız ve bütün eylemleriniz dünyaya açık. dünyanın gözü önünde böyle bir tutum sergilemeniz suçunuzu ikiye katlıyor. çünkü artı olarak türk milletini de küçük düşürüyorsunuz.

    yollarınızı ayıracaksanız dürüstçe oturup pazarlık yapmalısınız. bunun dışındaki yollar ilkelliktir.

    sizin anlayamadığınız şey şu. bir sözleşme yapmışsanız ona uyacaksınız. mafyavari (mustafa denizli'yi istifa ettirmek için yapılan küfürler ve tehditler) usuller ancak bizim gibi zavallı ülke sporcu ve spor adamlarına söker. avrupa'da ve diğer medeni ülkelerde bunların ağır yaptırımları vardır.

    pereira şu anda istifa etse dahi, uygulanan bu mobbing'i gerekçe gösterip tüm tazminatını alabilir.

    biz de prandelli'yi gönderdik böyle mi yaptık. önce dürüstçe gönderdik sonra pazarlık yaparak anlaşıp tazminatını ödedik. size de bunu tavsiye ederiz.

    not: bizde de adnan polat skibe'ye yapmış aynı çirkinliği. o sezon futboldan kopmuştum onun için takip edememişim. polat'a hayatımın hiçbir döneminde sıcak bakamadım ama skibi azarlayıp küçük düşürmeye çalıştığını da zannetmiyorum. eğer yapmış ise yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın