• 4717
    stadımız güzeldir ve de konumu da iyidir. ne o öyle mahalle aralarına tıkış tıkış stadyumlar. beşiktaş ya da kadıköy'e maça giderseniz aracınız varsa iki saatte çıkamazsınız otoparktan. çıkışlar o derece yetersizdir. çünkü otoparktan çıkışta gidebileceğiniz sadece iki yol vardır. gerçi, bizim stadımızda da sıkıntılar var ama zamanla çözüldüğünde otoparktan çıkışlar çok rahatlayacaktır. çünkü çevre yollar buna müsaittir.

    diğer stadlarda metrobüs ve otobüs ile gelenler için de aynı sıkıntı vardır. kadıköy'den ayrılırken bir saat otobüse binmek için, bir saat te kadıköy'den çıkmak için beklemek zorundasınız. beşiktaş daha da kötü. daha önce 25 bin kişiyi kaldıramayan beşiktaş 40 bin kişiyi nasıl kaldıracak.

    ali sami yen arena için taraftarımızın yapması gereken tek bir şey var. ingilizlerin match-day dedikleri uygulama. yani maç günü en az sekiz saati stad ve çevresinde geçirmek. son dakikada stada ulaşma alışkanlığından kurtulmanın yolu bu. hafta sonu oynanan maçlarda üç-dört saat önceden gidip, bir iki saat sonra çıkma alışkanlığı edinilirse (otomobilleri ile gelenler için) trafik sıkışıklığı da oluşturmadan rahatça evlere dönülebilir. bu imkan çevredeki yolların azlığı nedeniyle beşiktaş'ta ve kadıköy'de yok.

    yani sözün özü, takımın başarısı arttıkça asy arena fullenir ve maç günleri de bayram yerine döner.
App Store'dan indirin Google Play'den alın