resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 7842
    bitiremedik adami vallahi bititemedik. hak bilmez sozde galatasaray taraftararinin en buyuk hedefi kendisidir. millet sike yapan bir serefsize sahip cikar, bizim taraftar da bagira cagira galatasaray'i basaridan basariya kosturan, cemisgezek'e donen kadro kalitesini kupa 1 kovalayacak hale getiren, sikeciye hirsiza katile gogsunu gere gere siktir ceken, rakiplerin nefret ettigi (niyeyse artik), kurdugu kadrolarla tum branslarda basaridan basariya kosan, aldigi borcla biraktigi borc arasinda hic bir fark olmadigini ispatlamasina ragmen, gordugu en basarili baskanlardan birini itin bir tarafina sokar. hadi oradan! firsatcilar sizi! 11-12 de bu adam yerine dursun ozbek, duygun yarsuvat ya da baska herhangi biri baskan olsaydi su anda ne dorduncu yildizimiz, ne ceyrek finalimiz, ne dort yilda uc sampiyonlugumuz, ne de kazandigimiz diger kupalar vardi. hala toparlanmaya calisiyorduk amk. adam geldi, gelir gelmez takimi winnerlarla doldurdu, onlarca kupa basari sampiyonluk kazandik, iki geri kafali yuzunden bu yaz tek bir transfer hamlesi yapilmadi ve sonuc bu oldu. mali durum zaten kotuydu, sadece elde ettigimiz gelirleri borclara verseydik su anda o gelirin ancak yarisini elde etmistik ve kadromuzda hala sneijder yerine mustafa sarp oynuyor olurdu.

    istediginiz kadar sovun sayin, efsane galatasaray baskanlarindan biridir. sikeciye, hirsiza, katile hic bir zaman boyun egmemistir. gerektigi yerde galatasaray onurunu korumak icin maca cikmamistir ki bu durusu defalarca gosterebilen tek adamdir. iste hem ulkenin hem de futbolun basindakilerin hosuna gitmeyen bu tarz seyler yaptigi icin uzerinden sessiz ve etkili bir kampanya yurutulmus, medya ve ozellikle sosyal medya tarafindan her seyin sorumlusu olarak gosterilmistir. ulan dusunun be, vallahi kafaniz acimaz dusunun bak, adamin son donemlerinde arena'nin metro hattini dahi yapmadi birileri, adam sorumlu gorulsun galatasaray'in basindan gitsin diye gazetelerde carsaf carsaf yazilar yayinlandi. spk'nin isi surekli yokusa surmesini dusunun, adam hakkinda devletin ust kademelerinden yapilan hor goren tarzda aciklamalari dusunun. birilerinin gazina geliyorsunuz. adamin yanlis yaptigi seyler elbette var ancak dogru yaptiklarinin yaninda bunlar devede kulak.

    hele su unal aysal gelmeden once kulubun ekonomisi barca ekonomisi gibiymis de aysal'dan sonra kulubun ekonomisi bu hale gelmis gibi konusanlar var yaaa.. cidden sovmemek icin kendimi zor tutuyorum. hatirlayin biz adnan polat doneminde zaten para dileniyoduk milletten. su andaki gibiydik asagi yukari. o yuzden birilerinin gazina gelip su adama sallamayi birakin amk. agir sacmaliyorsunuz farkinda degilsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın