• 8
    bu sezon rakiplerimiz beyaz takımla maça çıktıkları zaman mecburen uyguladığımız kombinasyon. çoraplar da arkası sarı detaylı kırmızı olunca pek hoş bir görüntü çıkmıyor. çünkü beyaz şort ile kombine edilmek üzere tasarlanmış.

    bu sezon çoraplarla beraber siyah alt takımı yalnızca real madrid ve kasımpaşa maçlarında giydik. görüldüğü üzere siyah şort ve siyah çorap, siyah şort ve kırmızı çoraptan çok daha güzel duruyor.

    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...jL_T2DkAB-zGuPjJHp-N

    Önümüzdeki sezonlarda bu kombinasyonu, en azından rakip takımlar beyaz forma setiyle geldiklerinde denemeliyiz. hatta bu üçlüyü beraber federasyona gönderilecek forma setinde de belirtmeliyiz.

    öncelik elbette metin oktay kombinasyonu. ancak rakipler beyaz setle geldiklerinde (en azından beyaz şortla) bu belirttiğim stilde giymek için bir sebep oluşuyor.

    her maça gönül ister ki parçalı-beyaz-kırmızı çıkalım. ancak bu olmadığı durumlarda kombinasyonu en az bozmak için siyah şort altına kırmızı çorap hiç hoş durmuyor. evet klasik üçlü her zaman öncelik olmalı, ancak yapamıyorsak çorabı da siyahla değiştirmeli, alt takımı birbiriyle uyumlu hale getirmeliyiz.

    parçalı-kırmızı-kırmızı üçlüsüne hiç değinmeyelim bile. baştan aşağı kırmızı bir görüntü komple zaten uyumu bozuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın