• 12
    karşıyaka'dan 2 gömlek üstün bir takımla yapacağımız maç. karşıyaka'yı iyi sanmayın. dün itibariyle fazla gaza gelinmiş durumda. bayern euroleague seviyesine ucundan tutunan bir takım. keza biz de öyleyiz. özellikle dorsey'nin yokluğunda iyice düştük.

    karşıyaka deplasmanında mccollum'un 22 sayı 13 ribaund 3 blok gibi abuk bir performansı olmasa fark yiyecektik ve dünkü maçta ilk yarıda mccollum 16 sayı 3 blok 4-5 ribaund 4-5 asist gibi normalinden çok farklı performans göstermese ilk yarı skoru da çok daha sıkıntılı bitecekti. momentum tam tersine dönecekti.

    karşıyaka bu sezon çok zayıf bir takım. eurocup seviyesi için bile iyi değil. banvit kadar bile iyi değil.

    bayern'in ise kadrosu çok sınırlı. rotasyonu bizden geniş ama oyuncu kalitesi bizim kadar iyi değil bence. kadromuz daha iyi ama rotasyonda eksiklerimiz çok. dün karşıyaka bile kaç tane hücum ribaundu aldı. bunun çözümü de yok gibi bir şey mevcut kadroda.

    bayern 10 üzerinden 6-7'lik kadroya sahip ama oyuncularından %90 üstü verim alan bir takım. bizim oyuncularımız 7-8 seviyesinde ama onların 10 tane 6-7'lik oyuncusu varsa bizim 4-5 tane 7-8'lik oyuncumuz var(ki bunların 2-3 tanesinin performansı dalgalı) ve pivot bölgesinde 1 tane bile düzgün oyuncumuz yok(lasme de davis de aslında 4 numara). durum bu. çantada keklik bir eşleşme değil yani. ha biz de düzgün verim alırız, oyuncular yorulmaz birkaçı 40 dakika civarı oynar ve sonuçta 5 kişiyle oynanıyor basketbol. o zaman favori taraf biziz. durum bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın