• 9
    takıma kim zarar veriyorsa evet, hemen, derhal istifa.

    nisan'ı bekleyecektik ocak'ta fişi çekti. umut'u göndermedi, burak'ın gitmesine karşı ve de söylenenlere bakılırsa podolski'ye de karşı.

    böyle biri bu takımda bir gün durmamalı. sahi hamza'yı kim gönderdi? her şeyi çok iyi gözlemleyen bu taraftar. dayanabilecekse dayansın denizli. taraftar hamzaoğlu'nu daha sezon başlamadan şiddetle eleştirdi ve istifasını istedi. yönetim direndi. ne oldu, taraftarın dediği gibi daha 12. haftada lige havlu atıldı. hamzaoğlu'nun bütün yetersizlikleri ortaya çıktı.

    milyonlarca taraftar yanılamaz. onlar hiç kimseyi gözlemlemeden, yeterince fırsat vermeden yargılamaz. taraftar olmasa aydın çöpünden, sabri'nin ballı kontratından, hamzaoğlu kifayetsizinden kurtulamaz, podolskiler, martin linnesler ve donklar bu takıma kazandırılamazdı.

    lamı cimi yok, denizli de, umut da, burak da, sabri, tarık, jpk da bu takımdan gidecek. muslera, sneijder ve podolski'nin etrafında taş gibi bir takım kurulacak ve yeniden şahlanışa geçilecektir. inanmayan biraz sabretsin. gelecek başarılarla bazıları üzülecek ama ne yaparsın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın