• 308
    futbolculuk mesleğinin bu kada rağbet gördüğü günümüzde , alt yapıdan işe yarayacak bir oyuncu bulunmamasında ki sorun yönetim kaynaklamıdır yoksa oyuncu kaynaklımı tartışmak gerekir.

    şöyle düşünecek olursak ; sen bir şekilde torpille , tanıdıkla vs bu alt yapıya seçilmiş olsan dahi (tabiki burada emeği ile seçilenlerde var) hiç mi kendini geliştiremezsin . ben bile mevcut işimin haricinde ek bir çabayla günlerce sol ayakla topa vurmaya çalışarak , gayret göstererek sol ayağımı bi ölçüde düzeltebiliyorsam , sen galatasaray için gelecek vaadeden en önemli adaylardan biri olarak seviyeni bir üst aşamaya taşıyamadan mı antremanlara çıkıyorsun sormak isterim oradaki topçulara. yıllardır uefa kupası gibi altyapımızdan yetişmiş arda turan lafı duymaktan bir galatasaraylı olarak inanılmaz ölçüde rahatsız oluyorum.

    böylesine gelecek ya da bir ışık göstermeyen bu oluşumu yıllardır görmezden gelen yönetime ise diyecek laf zaten yok. kapatın ozaman da bari alt yapımız yok o yüzden alttan futbolcu yetişmiyor diyelim .
App Store'dan indirin Google Play'den alın