• 292
    galatasaray sözlük hiçbir siki beğenmeme timine mesai yaptırdığına göre yine doğru konuşmuş güzel insan.

    birincisi, kendisi hh'yi sıkça eleştiren yorumculardan birisidir. umut, sabri takıntısını; oyuncu değişikliklerini, dzemaili dururken jpk'nin alınmasını, takım içi disiplini sağlayamamasını ve şu an daha sayamayacağım bilimum konuyu cayır cayır tenkit etmiştir. mal mal iftira atmaktansa derya deniz internet ortamında dediğim programların videolarını izlemek daha adil olur. fakat adama iftira atmak daha evla gelecektir; çünkü videoları aramak, izlemek bazı koca mabatlıların maazallah o değerli zamanlarından çalabilir, onu yapmayacaklardır, biliyorum.

    ikincisi, yönetimin akılsız tavırlarını eleştirmiştir bugün. sen adama forvet almıyorsun ki belki sen de haklısın paran yok, sonra adam umut bulut'a mecbur kalıyor. umut'la koca sezonu geçirmeye mecbur. ne yapacak şimdi bu adam? kameralara çıkıp "ya bok gibi forvet şu umut ama ne yaparsın işte..." mi diyecek? mecburen adamı pohpohlamak zorunda. elinde mandzukiç, aubameyang var da umut'u övüyorsa gelin hep beraber kalaylayalım. şimdi sen sırf "umut'u övüyürrr, bizi zor durumda bıraküyürrr..." diye hh'yi kovarsan saçmalamış olursun. getireceğin hoca hh gibi 1 milyon dolar'a çalışmaz. yeni oyuncular da ister. e sen bu yapacağın ekstra masrafları hh'ye versen de adam gidip bir tane adamakıllı forvet alsa zaten kalkıp umut'u övmek zorunda kalmazdı. bülent başgan'ın yönetimi eleştirdiği nokta bu. bizim ulema yazarlar yönetim eleştirisini hh övgüsü zannediyor, siz onlara bakmayın.

    üçüncüsü, taktik konusuna gelince. timurlenk dedi ki; "doktorsun, avukatsın, mühendissin; adam 30 yıldır futbolla ilgileniyor. sen ameliyat yaparken, davadayken, ders anlatırken futbolla uğraşıyor. mantıken sen bu adamdan daha iyi taktik bilemezsin. nasıl ki o senin yaptığın ameliyatı, savunduğun davayı eleştiremezse sen de onun taktik bilgisini eleştiremezsin.". bak koçum, adam burada bir hocayı eleştiremezsin demiyor. taktik bilgisi yok diyemezsin, diyor. "tercihlerini eleştirirsin, disiplin anlayışını, takımı antre edişini, oyuncu değişikliği zamanlamalarını, transfer tercihlerini eleştir ama taktik bilmiyor deme." diyor. amk, geçen sene dortmund küme düşecekti, bu sene chelsea sıçıp sıvıyor. o zaman mourinho da klopp da taktik bilmiyor. var mı lan öyle iş. tek değişkenli bir dünya mı burası. işin içinde milyon tane unsur var başarısız olmak için. sen tüm olayı 4-4-2'ye, 4-3-3'e bağlarsan, olmaz ki.

    bana kalırsa da hh bizi başarıya götürecek bir hoca değildi. fakat kalkıp da 11. haftada hoca yollamak, hem de beyinsizce bir sepepten bana da mantıklı gelmiyor.

    yapılması gereken, geçen seneki şampiyonluktan sonra hh'yi bir geçiş dönemi hocası olarak görmek ve teşekkür edip yolları ayırmaktı. adamla koca yazı geçirip; bilal'i, jpk'yi transfer edip, sabri'yle sözleşme uzattıktan sonra, yani takımı adama göre ayarladıktan sonra lig ortasında o adamı kovmak neresinden bakarsan bak ahmakça.
App Store'dan indirin Google Play'den alın