resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 749
    türk futbol tarihinin en başarılı üç hocasından biridir. biri, uefa kupalı fatih terim; biri dünya üçüncüsü şenol güneş; diğeri de işte avrupa'da galatasaray'a yarı final oynatmış mustafa denizli'dir.

    yerli sevici diye bir şey çıkarmışlar hakkında... haklısınız arkadaşlar, gelince sneijder'i falan keser kesin ve bilal'i oynatır çünkü salak bu adam! melo'yu eleştirince hemen çekip alıyorsunuz, hiç unutmuyorsunuz; e ben ne zaman açsam bu adamın çıktığı programı sneijder ile muslera'yı övüyor, ne yapacağız? yarı-yerli sevici mi kendisi? alın, adam yaptığı yılın 11'ine 6 yabancı koymuş: http://www.milliyet.com.tr/...skorergaleri/?PAGE=1 bu mu yerli sevici?
    garip garip argümanlar üretiyorsunuz kendi kendinize. yerli sevici... vizyonsuz... kimmiş vizyonsuz? mustafa denizli'ymiş. oldu, tamam.

    ha, kendisiyle uzun süreli bir işe girişmek zor. ama bu sezon sonuna kadar getirilebilecek en iyi hocadır. delili de cv'sidir. zeki ve disiplinlidir de. üstelik tıpkı fatih terim gibi, medya üzerinde etkisi vardır; ağırlığı vardır, tecrübelidir -sosyal medyayla falan uğraşmaz yani.

    uzattım: dilerim 2015/2016 sezonunun geri kalanını kendisiyle götürürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın