• 12
    parmak kaslarınızın ve bilek kaslarınızın gelişmiş olmasına bakan e-spor. fizik bu sporda bir boka yaramıyor. tam emre çolak'lık spor. askdlşaskdaşaskdaş. şu oyunu belki türkiye'de ilk oynayanlardan birisiyim. ben oynarken server kavramı bile yoktu. şimdi 9018998 tane var. ancak oynayanlarla çok taşak geçiyorum artık. çünkü bu sporu yapanların yaş ortalaması 8. aşskdalşsdalşasdasd. ayrıca gözlüğünüzü kendiniz alıyorsunuz.

    ayrıca gençler abartmayalım motorsporlarıyla uzaktan yakından alakası yoktur. tamam o adamlarda arabaların ve motorların üstünde oturuyor da 300 km hızla giderken girilen virajlardaki g kuvvetine dayanmak öyle her baba yiğidin harcı değil. bunda sandalyeye oturup, minyon kes minyon diye bağırıyorsunuz. ayrıca motorsporlarını yapanların yaş ortalaması da 8 değil. aklsdjşaklsdjaklj.

    edit: zamanında şampiyonluk aşamalarında oynamış insanım. bronz ligde iken ''vay amk adamlar ne oynuyor lan.'' dediğiniz adamlardan biriyim. o kastığın analistler cartlar curtlar diye ağzının düştüğü adamların çoğu arkadaşım. sidik yarıştırır gibi söylemek istememiştim ama zorla söylettiler. bildiğim bir bok var ki konuşuyorum dimi. hiç böyle düşünme zaten. birazdan mesaj atar come vs diye. bu yüzden yaş ortalaması 8 olan oyundur. oyun mekaniklerinden mi bahsetmem gerekirdi silver ve bronz olmadığımı anlaman için ? yazık amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın