resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 9640
    --- alıntı ---

    "açıklama yapması gereken kişi fatih terim’dir. bu olayların almanya’daki genç türk oyuncuların milli takım tercihlerini nasıl etkileyeceğini göreceğiz. olaylardan ders çıkarmak lazım. almanya milli takımı’nda benzer olaylar yaşanmıyor çünkü silah çekmek almanya ’da iğrenç bir şey olarak görülüyor."

    --- alıntı ---

    dirk mesch - bayer leverkusen basın sözcüsü.

    söz konusu açıklama belki ne dediler başlığını ilgilendiriyor olabilir. ancak ben açıklamanın sebebi fatih terim olduğundan doğrudan buraya yazdım. işte türkiye futbol direktörünün türk sporuna katkısı budur. niye? kılavuzu karga olanın burnu boktan kurtulmaz demiş bin küsür sene önce atalarımız da ondan. gidip kendine kılavuz olarak tayyip erdoğan ataması yıldırım demirören'i seçersen imparatorluktan dalkavukluk mevkisine düşersin.

    elbirliğiyle türk futbolunu geliştireceklerine anasını belliyor adamlar.
    hadi alt yapın yok. almanya alt yapısı ile yetişmiş, adamların imkanları ile sahip olduğun ve kullanabileceğin mevcut ve de gelecekteki potansiyel tüm oyuncularını milli takımdan uzaklaştırmak niye? yeni türkiye'nin desturu insan kaynaklarını yok etmek midir?

    kafaya silah dayama olayı elalemin ülkesinde yaşasa değil milli takım hayatı, adamın spor hayatını bitirirler. bizim federasyon ancak twitter mesajlarına ceza vermeyi bilsin. zamanında türk sporunu alıp bir yerden avrupa'nın en iyi takımını yaratacak noktaya getiren fatih terim de yaptığı iyi ne varsa bu gün altına dinamit döşeyerek yok etmiştir. verdiği zarar düzelmeyecek bir zarardır. bundan 40 sene sonra bile almanlar bu olayı örnek göstererek türk milli takımında oynayabilecek oyuncuları elimizden kolaylıkla kapacaklar.

    vezirken rezil olmak diye buna diyorlar sanırım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın