• 12
    gerçi maça daha var ama fenerbahçe'de egemen çok uzun süreden beri sakat, bekir de kırmızı kart cezalısı. haliyle sağ stoper alves, sol stoper de kadlec kesin gibi. "the eagle" isterse serdar kesimal'ı oynatsın amk :(

    ileri üçlünün de yabancı olacağı kesin gibi çünkü yabancıdan başka oynatacak adam yok, haliyle beş yabancı doluyor ve orta sahada yabancı oynatmak mümkün olmuyor. diego ve meireles otomatikman taca çıktı. emre'nin de sakatlık sebebiyle yetişmeyeceği söyleniyor. bu durumda geriye mehmet topal, alper potuk ve selçuk şahin üçlüsü kalıyor. belki mehmet topuz ama selçuk şahin daha banko. orta üçlünün ilk şekilde olması kuvvetle muhtemel. bu orta saha zaafını iyi değerlendirmeliyiz. emenike de son iki haftadır kulübede ve webo bir şekilde atıyor, bence iyi yani en azından webo emenike'ye kıyasla fizik gücüyle ve temposuyla bizi zorlayacak biri değil. adam adama marke etsek kurtarır. genel olarak golcüleri de bala göte atıyor zaten ama allah için defansları çok iyi şu haliyle.

    toparlayacak olursak,

    volkan, caner-kadlec-alves-gökhan, topal-alper-selçuk, sow-webo-kuyt gibi bir ilk on birle karşımıza çıkmalarını bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın