• 189
    dün doğum günü olan kardeşimiz.

    ne dediler;

    -28 agustos cumhuriyet bayramın kutlu olsun ezeli dost edebi rakip.
    volkan demirel

    -güntekin hani gs sözlükte bir eleman var sürekli ne dedilere yazan he neydi o
    -mocuishle hocam.
    heh mokoko işte doğum günü kutlu olsun onun da.
    rıdvan ve dilmen

    -başarılı yazarlarımızdan sayın mocuishle'nin doğum gününü kutlar ailesi ve dostlarıyla sağlıklı mutlu huzurlu ve bol kazanç dolu yeni bir yaş dileriz.
    galatasaray spor klubü

    - size öğretemedik !
    doğum günü kutlamayı size öğretemedik. nasıl unutursunuz en gözde yazarlarınızdan birinin doğum gününü kutlamayı. tabi siz paralel olmayı iyi bilirsiniz ama biz size öğreteceğiz. doğum günün kutlu olsun imparator mocuishle.
    fenerbahze spor klubü

    - bugun 28 agustos ve bir dogum günü daha, muhteşem goller havada ucuşan kartlar ve en önemlisi mocuishle'nin doğum günüydü az sonra hepsi gs sözlükte.
    şansal büyükağa

    - belin dönmüyor kilit pas atamıyorsun çok agırsın aksi takdirde doğum gününü dün kutlardım fakat sadece gs sözlükte yazarsın bu gidişle yine de sana doğum günü hediyesi olarak şu tefi hediye ediyorum.
    extensor

    -biz buraya doğum günü kutlamaya gelmedik, ama yine de kutlarız, hatta bütçemiz olsa hediye de alırdık ama herşey ortada. elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz fakat hakemler buna da izin vermiyor.
    önder özen

    -happy birthday bro ahahahahahahahaah
    felipe melo

    -mocuishle qardeşimle birthday qeyfi !
    emre çolak

    - mocuishle'yi çok severim çok tatlı bir beyefendi. o da wesley gibi çok çakal. doğum günün kutlu olsun tatlı şey.
    yolanthe yenge

    -bizlerin de doğum günü kutlanmamıştı neden mocuishle'ninki kutlansın ki bunlar galatasaray klubünde olağan şeyler.
    hakan ünsal

    - artık lütfen biraz daha dikkatli olalım en azından diğer yazarların doğum günlerini unutmayalım, türk futbolu olarak buna ihtiyacımız var, mocuishle'nin doğum gününü instagramdan kutlamadım diye kötü mü oldum ? dün onun göz yaşlarını ben sildim.
    selçuk inan

    doğum günün kutlu olsun kardeşim benim, hatta bu vesileyle hepimizin doğum günü kutlu olsun anasını satayım.
    ben

    istek üzerine edit:

    -şimdi dün mocuishle'ın doğum gününü kutlamayı planlıyorduk, tabi elimizde olmayan bazı gelişmeler oldu. önder özen'in istifası olsun, bilic'in sigarayı bırakması olsun... gündemimizde yoktu fakat kendisi sevdiğimiz bir kardeşimiz, yönetim kurulu ile görüşmelerimiz sürüyor, henüz tam karar vermedik kutlayabiliriz de kutlamayabiliriz de garantisi yok ama haftaya netleşir.
    fikred forest
    *

    - işte mocuishle'ın doğum günü var, işte biz de kutladık, yani fakat doğum günü çok önemli değil önemli olan takımın günü ama işte biz takımca kutlamak istedik fakat takımca kutlayamayınca işte doğum günü takım gibi olmuyor.sonuç olarak önemli olan işte arkadaşımızın doğum günü ama işte onu da veli benden önce yapmış.
    olcay şahan
App Store'dan indirin Google Play'den alın