resim
Ahmet Akcan
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:66
Uyruk:Türkiye
  • 17
    24 agustos 2014 tarihli gs tv'deki super kupaya dogru programının son dakikalarında yaptığı yorum ile fenerbahçe nefretimi bir kat daha körüklemiş insan evladı. 1996 yılında kadıköy'de kzandığımız türkiye kupası maçı sonrası koskocaman galatasaray bayrağını papazın çayırının tam ortasına bir hançer gibi sokan ulubatlı souness hoca'nın bu tavrı için galatsaray kulturune yakışmamıştır gibi saçma sapan bir yorumda bulunmuştur. sen senelerdir karşında yer alan sözkonusu camianın kalleşliğini ve çirkefliğini idrak edemediysen sana söylenecek tek lafım yok. ama şunu bil ki bu adamların anladığı dilden konuşmazsan kaybedersin.

    o leş sahanın orta yerine saplanan bayrak sarı kırmızı tarihimin en kıymetli anılarındandır. aksini iddia edip yok mekteb-i sultani kültürü, yok spor dostluk barış kardeşliktir iğrençliğinden dem vuracaklar bir zahmet benden uzak dursunlar.

    hep söylerdim ama son şike davası sürecinde güçlerinin devlet kademelerinde bile ne denli etkin ve fazla oluşuna şahit olduktan sonra bin kat fazla haykırarak söylemek isterim ki sarı lacivert nefretimin tarifi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın