resim
Vahid Halilhodžić
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 23
    abi coşmuş...

    -------------------

    trabzonspor teknik direktörü vahid halilhodzic, yakın bir zamanda 10 oyuncu transferi beklediğini belirterek "bu değişlik acil bir şekilde gerçekleşmezse burada kalmayacağım" dedi.

    halilhodzic, avusturya kampındaki 3. ve son hazırlık maçında augsburg karşısında aldıkları 3-1'lik yenilginin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

    maçı kaybettikleri için üzüntülü olduklarını ifade eden halilhodzic, "60 dakika güzel oynadık. getirdiğimiz oyuncu grubu, daha iyisini yapabilirdi. yakın bir zamanda 10 transfer bekliyorum. bu değişiklik acil bir şekilde gerçekleşmezse burada kalmayacağım. açık ve net bir şekilde söylüyorum" diye konuştu.

    halilhodzic, trabzonspor'un arzusu ve isteğinin bulunduğunu kaydederek, "buraya birinciliğe oynamak için geldim. sadece üzüntülü değilim, çok da sinirliyim. gelecek günlerde her anlamda çok farklı farklı şeyler gelişebilir. göreceğiz" ifadesini kullandı.

    "5 yabancı, 5 yerli oyuncu"
    takıma 10 kişinin gelmesinin gerektiğini ifade eden halilhodzic, şöyle devam etti:

    "5 yabancı ve 5 yerli oyuncuya ihtiyaç var. bazı konular hakkında birileriyle konuşmama gerek yok. trabzon'a gelmemin nedeni birincilik, getirdiğim oyuncu grubu buna müsait değil. çok takviye yapmamız gerekiyor. yabancı transferlerinde, bize hizmet ve kalite anlamında bir şeyler katabilecek oyunculara ihtiyaç var. lig başlamadan yapmamız gereken çok çalışma var. bu kadar kısa sürede bunların hepsini nasıl yapabileceğimizi, inanın bilemiyorum."

    "bu takım lige hazır değil, olmayacak"
    trabzonspor'un cardozo ile anlaşmasıyla ilgili görüşleri sorulan halilhodzic, "sadece cardozo değil 10 kişiyle daha görüşeceğiz. bazı transferleri halletmek için zamana ihtiyaç var. o yüzden gece gündüz sürekli çalışıyoruz. bazı şeylerde geç kaldık. herhangi bir şekilde bu takım lige hazır değil, olmayacak. o yüzden çok sinirliyim" diye konuştu.

    boşnak teknik adam, transfer yapılması halinde yeni bir kamp yapmak isteyip istemediği konusunda, "5 gün değil 5 ay lazım. takviyeleri yaptıktan sonra 4-5 aya ihtiyacımız var. futbolda 1 haftada yapılacak işler değil bunlar. sahaya süreceğimiz 11'in hepsinin zidane olduğunu farz etseniz, o da işlemez. zamana ihtiyaç var" değerlendirmesini yaptı.

    halilhodzic, belkalem ve medjanin transferleriyle ilgili kesin bir şey söyleyemeyeceğini belirterek "2-3 gün içinde her şey belli olacak. oyun anlayışı takım adına her şeyi oturtmak için birkaç aya ihtiyacım var o yüzden biraz tedirginim" sözleriyle açıklamasını tamamladı.

    cardozo ve medjanin, salı günü bekleniyor
    trabzonspor'un prensipte anlaştığı oscar cardozo için hacıosmanoğlu'nun tekrar portekiz'e giderek futbolcuyla 5 ağustos'ta trabzon'a geleceği öğrenildi.

    bordo mavili kulübün cezayirli stoperi carl medjanin'in de aynı gün trabzon'a getirilmesi bekleniyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın