resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 3402
    kasımpaşa'dan dört yiyince mutlu olmuştum gitmesine vesile olacak diye ama olmadı. ama söylendiği gibi burak'in yanına degil de kanata golcü istiyor, yerli transferde de olcan ısrarı varsa, biraz sempati duyar gibi olurum. en azından seneye şablon olarak dogru hazırlanıyoruz. içerik nasil dolacak bakalım.

    düzenleme: hakandilekhocam çok yanlış anlaşılacak diye mesaj atmış, sanırım öyle de olmuş ama artık isteyen, istediği gibi anlayabilir. şöyle galatasaraylıyım, böyle galatasaraylıyım diye cümleler kurmayı gereksiz görüyorum. duygumu açık bir şekilde ifade ettim. kasımpaşa'dan dört yedik ve bu artık değiştirilemez bir gerçekti. benim de olaydan sonra tesellim bu yöndeydi. mancini'nin kalmasını, galatasaray'ın gelecek seneyi kaybetmesi olarak gören birinin bu bağlamda eleştirilmesi de ayrı saçma. ulan şahsi çıkarım için mi bunu istiyorum? ki maçtan sonra şunu yazmıştım: (bkz: #1467475)

    eğer ki "şampiyonlar ligi'ne gidemeyelim de mancini gitsin" tarzı bir cümle kurmuş olsaydım, her türlü küfrü hak etmiş olurdum. mesaj geldiği için ekstra bir not düşme ihtiyacı hissettim. nihayetinde tekrarlamış olayım; isteyen, istediği gibi düşünebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın