• 241
    kilo vermek için yapılmaması gereken spor. hem kilo verip hem vücut geliştirilmez. vücut geliştirmek için beygir gibi yemek lazım. günlük ihtiyacınız olan kalorinin üstüne çıkmanız lazım. ama kilo vermek için kaloriyi düşürmek gerekir. türkiye'de spor salonlarında aklı başında hoca sayısı az. çok pahallı, kaliteli spor salonları hariç tabi. mac gibi mesela.

    abi bende göbek var nasıl gider ? çok basit. yemeyeceksin. ayrıca ''full body cardio'' yapmanız gerek. kardiyo dediğimiz zaman bizim spor salonları koşu bandı ve bisiklet anlıyor. değil. yav spor salonunda insanların göbeğini eritmek için mekik çektirmeye çalışıyorlar. çok yanlış. adamın göbeği var. hareketi düzgün yapamıyor ki. sonra boyun ağrıları, bel ağrıları.

    şimdi bir kaç tane video vereceğim bunun 918239187293 tane örneği var. çok rahat evde yapabilirsiniz. bilgisayardan açıp eşlik edebilirsiniz.

    http://www.youtube.com/watch?v=Vy9WKyN1rig

    http://www.youtube.com/watch?v=HZFlZ5HpE9k

    binlerce var bunlardan. kardiyo budur işte. bir gün böyle bir antrenman yap ertesi gün çık koş. ahanda yaz geldi. havalar güzel. çek şortunu, al havlunu başla koşmaya. yazık yani boşa paranız gidiyor spor salonuna.
App Store'dan indirin Google Play'den alın