• 3041
    http://www.fenerbahce.org/....asp?ContentID=39415

    anlamıyoruz ?

    - eboue ve drogba'ya taraftarınızın muz sallamasını ve ırkçılık yapmanızı anlamıyoruz. hadi bunun bireysel bir hareket olduğunu kabul edelim ama tutup bu adama basın toplantısı yapıp, hala savunmaya çalışmanızı anlamıyoruz.

    - tek derdinizin bizi yenmek olduğunu, ne avrupa, ne de şampiyonlukların umrunuzda olmamasını anlamıyoruz.

    - zokora'ya ırkçılık yapan, rakibin teknik direktörüne ana avrat söven, rakibine kafa kesme işareti yapan, basın tribününe kol çıkaran bir adama bugüne kadar bir ceza, bir özür, bir kınama yapmadan yıllardır savunmanızı anlamıyoruz.

    - erkeklik organını avuçlayıp sabri'ye sallayan, hakeme ''top '' işareti yapan, hakeme tüküren meireles'le ilgili hiçbir şey yapmamanızı anlamıyoruz.

    - her ikili mücadelede rakibini sakatlamaya uğraşan, hakemin bakmadığı anda tekmeler savuran, hasan kabze'nin dizi üzerinde zıplayan alves'e tahammül etmenizi anlamıyoruz.

    - gazeticileri evinden aldıran, bir futbolcumuzun hayalarına diz atan, götüyle top tutan, taraftara cinsel organını gösteren, her derbide kavga eden volkan'ın bugüne kadar bir ceza almamasını anlamıyoruz.

    - erik gerets'in kadıköyde kafasının yarılması, stadı yakmanız, yan hakemin kafasının yarılması, otoparkta rakibe saldıran futbolcularınızla ilgili bir özür, kınama veya bunun gibi bir şey yapmamanızı anlamıyoruz.

    - sahanızda son maçta sizi alt edip, kupa alan rakibinizin futbolcularına yabancı madde yağdırmanızı, ışıkları kapatıp sevinmelerini ve kupa törenini engellemeye çalışmanızı ve kupayı vermemek için türlü taklalarınızı anlamıyoruz.

    - mahkemeler ceza vermez dediniz aldınız. yargıtay onamaz dediniz, onandı. uefa bir şey yapamaz dediniz, 2 yıl men yediniz, tahkim'de ceza kalkar dediniz, kalkmadı. cas'ta halledecez dediniz, halledemediniz. buna rağmen hala ''alnımız açık, başımız dik'' demenizi, anlamıyoruz.

    - cas savunmasında ''bu arkadaş öldü, bizi bağlamaz'' demenizi anlamıyoruz.

    - şike sürecinin ''hükümetin feneri ele geçirme operasyonu'' dediniz. sonra gidip başbakana yalvardınız. sonra dediniz ki '' bu cemaatin feneri ele geçirme operasyonu'' şimdi de paralel yapının. buna bir açıklık getirin bunu cidden ama cidden anlamıyoruz.

    siz bizi anlıyorsunuz. en azından bunu iddia ediyorusunuz.
    bu kadar pisliğe gömülmüşken, hala başkalarına suç atmanız, sütten çıkmış ak kaşık gibi davranmanız, hala yüzsüzce konuşabilmenizi
    hiç
    ama
    hiç
    anlamıyoruz.

    edit: görsellerde geldi : https://pbs.twimg.com/media/Bkm_wrkIQAArIFa.jpg
    https://pbs.twimg.com/...j1CMAAW3vf.jpg:large
    https://pbs.twimg.com/...fgIMAATG0f.jpg:large
    https://pbs.twimg.com/...5lCYAAUbI9.jpg:large
    https://pbs.twimg.com/...xcCIAA7wfh.jpg:large
    https://pbs.twimg.com/...o1CUAAHTXl.jpg:large
App Store'dan indirin Google Play'den alın