• 429
    sevgili sözlük yaklaşık 3 hafta önce şöyle bir entry yazmıştım; http://gss.gs/1401627

    ilk olarak bu entrymi dikkate alıp geri dönen renktaşlara çok teşekkürler; gs, ermando, yapma hayrettin, vejetaryen aslan

    daha sonra küçük bir umutlada olsa yıldızlı bakınızla içimden geçenleri yazıya dökmüştüm ve bunu da dikkate alıp 8 yaşında küçük bir kızın mutluluğunu düşünüp sözlük adına kendisine imzalı forma göndermek için çabalayan gs'ye kucak dolusu sevgiler. o küçük kız bilge geçtiğimiz günlerde sözlük adına hediyesine kavuştu; https://gss.gs/dsy.jpg

    bilge ve ailesi hepinize çok ama çok teşekkürlerini iletiyorlar. "galatasaray'ın olduğu her yerde umut vardır." gerçeğini tekrar bana ve ailemize hatırlattığınız için çok teşekkürler.

    en yakın zamanda bilge'nin de formayı giydiği fotoğrafını paylaşacağım burada. umarım sağlıklı bir şekilde önümüzdeki yıllarda da bu formayı büyük anılarla taşıyacaktır ve bizden gelen bu hediyesini büyük bir mutlulukla saklayacaktır.
    (u: bilge'nin şuanki durumunu merak edenler, pek de değişen bir şey yok. iyi yanı şuanda artık evinde hastaneden çıktı. kötü yani ise daha tedavisine çözüm bulunmadı, günde 17 tane ilaç içmek zorunda ve aksine gittikçe daha da zayıflamakta :()

    tekrardan çok ama çok teşekkürler, iyi ki galatasaraylıyız!

    edit: nurky renktaşımıza çok çok teşekkürler..
App Store'dan indirin Google Play'den alın