• 347
    herkesin içi rahat olsun fenerbahçe küme düşecektir. hatta kılıfını bile hazırlıyorlar şu anda. istanbul büyükşehir belediye seneye süper ligde, fenerbahçe belediye takımını satın alır fenerbahçe istanbul a.ş yapar, naylon sözleşmelerle oyuncularını transfer eder ve yoluna devam eder. bunlar böyle aşağılık adamlar. her şeyin kılıfını hazırlıyorlar.bu gecikmelerin sebebi elbet var. alt liglerdeki hakemler tarafından kollanan takımları takip etmek gerekiyor. ben bu kılıfın hazırlandığını düşünüyorum.

    uefa'nın cas gerekçeli kararı geldikten sonra fifa yoluyla tff ye kesin yaptırım uygulayacağını biliyoruz. trabzonspor'un maddi tazmin hakkı için neler yapacağını bilmiyoruz. asıl fenerbahçeyi yaralayacak olan o'dur. 3 temmuzdan sonra, aziz yıldırım'ın tedbirli serbest bırakılmasının ardından, kulübe üye yapılan savcılar, altın borsası başkanları, menkul kıymet değerler firmaları yöneticileri var. bunların hepsi şu anda trabzonspor'un avukatlarının elinde. kığılının açıklamaları, gazete manşetleri,aziz yıldırım'ın gidiyoruz bu sene şampiyonlar ligine açıklamaları, borsa maniplasyonlarından vurulan vurgunlar.... maddi tazmin için bunları kullanacaklarına eminiz. bu iş sadece şike işi değil beyler. sadece fenerbahçe işi de değil. kimin nasıl ekmek yediği belli değil. zaten ayak sürünmesinin sebebi de bu.

    ilgili girdimde biraz daha ayrıntılı açıkladım durumu: (bkz: #1404793) isteyen arkadaşlar sabırla okuyabilir.

    duruma ek olarak, tff şu şartlarda kendine göre konuyu kapatmıştır, doğrudur. ama durum pek de öyle değil. soruşturmanın pfdk önüne tekrar gelebilmesi için ek delil bulunması ve gösterilmesi gerekiyor. peki ek delil var mı?
    dönemin "sahaya yansımadı" kararını veren pfdk başkanının yaptığı açıklamalar: http://ersingokalioglu.tumblr.com/...-gultekin-soylesimiz

    linkteki özet şu; pfdk önüne konulan dosya içerisinde bir çok maça kesik atılmış ve öyle karar verildiği söyleniyor. bunu itiraf eden ya da açıklayan hukuk kurulu başkanı.. yani burada bile şike var. davanın tekrar açılmaması gibi bir durum söz konusu değil. çünkü ek delil var.

    diyeceksiniz ki, eee geçen trabzonspor başvurdu dava yeniden görülsün diye niye kabul etmedi tahkim kurulu ?
    ilgili link: http://www.tff.org/...247&ftxtID=19864 5. madde göreceksiniz neden kabul edilmediğini.. açamayan arkadaşlar için yazalım...

    trabzonspor avukatları dosyanın incelenmesi için gereken harç parasını yatırmamış :) komik değil mi? peki kamuoyu ne bildi? trabzonspor reddedildi. bu başvuruyu yapan kim, trabzonda ak parti belediye başkan adayı bir avukat.... yani aslında trabzonspor zaten bu işi pek kurcalamak istemedi. bu kadar gecikmenin sebebi trabzonspor'un bu işi ankara'nın onayı olmadan harekete geçirmemesiydi...

    peki ne oldu da şimdi trabzonspor harekete geçti? girdimin başında belirttim... dedim ki kılıfı hazırlıyorlar. belki bu fikir şimdi size utopik geliyor ama inanın bunun böyle olma ihtimali çok yüksek. ya da başka senaryolar da türetilebilir. ben en kolayını ilk aklıma geleni yazdım.

    bazı arkadaşlara özel mesajla bazı duyumları verdim. kulislerde konuşulan al jazera'nin ligin tüm hakkını cash olarak kiralama isteği. bunun içine bahis dahi giriyor.
    hani hatırlarsınız " fenerbahçe giderse, parasız kalırız" argümanı var. ve bunun için bir maddi kaynak imkanı doğduğu ortaya çıkıyor böylece. yani tazminat yolları bu şekilde zararsız şekilde atlatılabilecek duruma gelebilir. ilgili link: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25391058.asp

    her şey para için renkdaşlar... romantikliğe yer yok.

    not: daha fazka ayrıntı için (bkz: #1408581) inceleyebilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın