resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8376
    http://vamosgalatasaray.net/mp3/main.mp3

    galatasaray taraftarının en büyük hastalığına kurban gidecek olmasından korktuğum imparator. '' vefasızlık ''

    hatalıdır be. yapmıştır bir şeyler. egosuna bazen yenik düşmüştür. ezdirmemiştir kendini bazen. ama imparator işte. '' allah yardımcınız olsun! '' dediğinde hala tüyleriniz diken diken olmuyor mu ? göğsünde taşıdığın armanın üstündeki 3 yıldızdan 1'i kendisiyken, niye bu kadar kin?

    kabul edin oğlum işte. çok sevdiğinizden... hala da çok seviyorsunuz... ilk aşktır kendisi. hani bir kızı seversin de unutamazsın... çünkü ilk kez sevmişsindir. onunla tatmışsındır sevgiyi, aşkı, mutluluğu. ne yapsa, ne etse söküp atamazsın kalbinden. gitse bile yüreğin buruk kalır. gelse, yine açarsın kollarını. hatalarını yüzüne vurursun ama yine de seversin. kıyamazsın, sarılırsın. fatih terim de ilk aşktır. geri dönse yine ağlatır, yine tüm stad yıkılır '' imparator fatih terim! '' diye...

    yönetim... çok beğendim. geldiği günden beri ünal aysal'a '' vay be, böyle yöneticiler de varmış.'' dedim. sevdim bile... ama kurumsallaşma uğruna gitti biraz da fatih terim. her iki tarafında hatası olduğunu kabul etmemek sanırım en büyük kavga olacaktır.

    belki de fatih terim; ünal aysal'a rağmen galatasaray'ı, yıldırım demirören'e rağmen de türkiye'yi çok sevmiştir kendince olamaz mı?

    bırakın kin dolu sözleri. efsanenizdir, imparatorunuz olarak da kalacaktır.

    allah gecinden versin... hatta bana bu acıyı yaşatmasın. ben, ondan önce öleyim hatta. ama kendisi de bir gün toprak olacak... peki o zaman ne olacak ? ben söyleyeyim mi? mabedimize getirilecek... töreni orada yapılacak. tabutun üstünde galatasaray bayrağı olacak. megafonlardan '' aslolan galatasaray'dır.'' sözleri duyulacak... taraftarlar onu '' imparator fatih terim'' diye '' öyle şeyler yaşattın ki, uğruna ölmeye değer'' diye uğurlayacak yine...

    duygusallaşmak değildi niyetim ama elimde değil. bir bilgin şöyle demişti: '' eğer bir insanı ne kadar sevdiğinizi sorguluyorsanız, kendinizi onun cenaze töreninde düşünün. neler hissettiğinizi o zaman daha kolay kavrarsınız.'' ben sadece bunu yaptım. söz konusu fatih terim. insan duygusal olmadan olmuyor.

    aydın yılmaz'a bile ne küfürler ettiniz, ettik. ne oldu? canı yandı. hanginizin yüreği burkulmadı ? sadece insanlık mıydı sizin hissettiğiniz? sadece bu yüzden mi üzülmüştünüz? hayır. sizin de canınız yandı. kızdınız ama kendi evlatlarınızdan biriydi aydın'da. söylemek belki zor geliyor size ama... aydın yılmaz'ı da seviyorsunuz siz... bırakın artık kini, nefreti...

    o bizi bırakmadı... biz de ona sırtımızı dönmeyelim... bu sözlükte 18 yaşından, 50-60 yaşlarına kadar insanlar vardır... her yaş grubundan kısacası. varsa çocuğunuz ya da ileride olacaksa ona anlatacaksınız bu adamı... '' baba, bu kim?'' dediğinde '' galatasaray efsanesi. imparatorumuz'' diyeceksiniz. varsa torununuz ya da ileride olacaksa '' dede, bu kim?'' dediğinde '' galatasaray efsanesi. imparatorumuz'' diyeceksiniz.

    kısacası... 10 yıl sonra çocuklarınıza, 40 yıl sonra torunlarınıza anlatacağınız adamdır fatih terim!

    ve büyük galatasaray taraftarı unutmasın ki ; vefa, sadece bir semt adı değildir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın