• 8
    --- bir ergenin internet kafe anılarının depreşmesi ---

    internet kafede takıldığımız yaşlarda bu oyun ve brezilyalı ronaldo cidden efsaneydi.

    kimse ronaldo'yu kullanamazdı ama arkadaşım ronaldo ile özdeşleşmişti. ronaldo çocuğun kontrolündeyken mesafe tanımaksızın şut tuşuna basması yeterli oluyordu gol için. çocuk başka takım aldığında 7-8 tane sallıyordum her maç. kayseri erciyes'i falan seçiyordum manchester'a yine 7-8 tane atıyordum. ama ronaldo'lu real madrid'i aldığında ortalık fena karışıyordu.

    hatta bir keresinde birkaç maç üst üste madrid'i durdurmayı başarıp klasik 7-8 fark atmıştım arkadaşa. amacım o gün ronaldo defterini kapatmaktı. hani konuşmamıştık tabi ama o gün o maçı da kazansam 7 yıl sonra şimdi aklımıza gelmezdi ronaldo muhabbeti. neyse işte lafı uzatmayayım.. bir sonraki maçta çocuk orta sahada atağa çıkarken gördüğüm en garip oyun bug'ı oldu. ronaldo ortasahadan bir anda reklam tabelalarına uçtu. bizim defansta iple bağlı gibi peşinden sürüklendi. sonra çocuk başka bir oyuncuyla yürüyerek gidip golü attı. hatta golü atarken gülmekten gözünden yaş geldi adamın. ben de siktirolup gittim kafeden.

    hee bunun bir de intikamı var tabi onu da kısaca yazayım; valencia-inter maçı. aynı eleman 7-0 önde dakika 82. ben birden tanrı tarafından kutsanıyorum ve çocuğa dönüp ''bak şimdi'' diyorum. maç bitimi 9-7. her gün kafeye gittiğimiz çocuk birkaç hafta sahalardan uzak.

    --- üstte yazdığımdan işte ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın